Antena Meniu Search
x

Marea atrage turiști și de Ziua Îndrăgostiților

Turişti pe plajă, la început de februarie, aţi mai văzut cu siguranţă. Dar iubitori de caiac în mare, în plină iarnă-mai rar. A fost spectacolul zilei pe litoral, acolo unde vremea numai bună îndeamnă la plimbări romantice, în aer liber.

de Redactia Observator

la 11.02.2019, 00:03

Vezi și

Turişti pe plajă, la început de februarie, aţi mai văzut cu siguranţă. Dar iubitori de caiac în mare, în plină iarnă-mai rar. A fost spectacolul zilei pe litoral, acolo unde vremea numai bună îndeamnă la plimbări romantice, în aer liber. Şi să tot fie loc de romantism şi în următoarea perioadă. În Mamaia, hotelurile deschise în extra-sezon au 90 la sută din camere deja rezervate, de Ziua Îndrăgostiţilor.

Duminică, pe litoral au fost 9 grade Celsius. Iar soarele a fost cel mai bun agent de turism. A zâmbit doar. şi a umplut faleza din Constanţa de turişti şi localnici. Dar imaginea zilei a fost alta.

Din zilele următoare, una este însă specială. Ziua Îndrăgostiţilor se apropie şi toată lumea se pregăteşte.

O felie de portocală, o cireaşă şi cocktailul este gata! Pe litoral, unii sărbătoresc în avans dragostea. Cupluri din toată ţara se răsfăţă deja la spa sau la piscină. Dar, evident, planurile sunt mai mari de atât.

Un sejur de două nopţi costă între 600 şi o mie de lei pentru un cuplu. Nu lipseşte însă nici răsfăţul. culinar.

La mare, săptămâna începe tot cu soare, dar de joi se întoarce frigul iar maximele vor coborî până spre două grade Celsius. Optimiştii văd partea bună: este o vreme numai bună pentru romantism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Marea atrage turiști și de Ziua Îndrăgostiților