Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 18 iunie 2024. Ed Sheeran revine la Bucureşti pe 24 august şi le-a transmis fanilor români un mesaj

Observator de bine, 18 iunie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 18.06.2024 , 16:45

Observator de bine, știrile zilei de 18 iunie 2024

1) Ed Sheeran revine la Bucureşti pe 24 august şi le-a transmis fanilor români un mesaj. Artistul britanic spune că a pregătit mai multe surprize pentru concert şi că de abia aşteaptă să se întoarcă la noi în ţară.

2) Spectacol cu mici şi sarmale la New York. Peste 60.000 de turişti şi localnici s-au înghesuit la un festival românesc organizat pe Broadway.

Vezi și

3) Un fost fotbalist de la Real Madrid a salvat un cuplu de la înec, în Maldive. Sportivul de 22 de ani a observat cum doi turişti erau în pericol într-o piscină şi a sărit rapid în ajutorul lor, reuşind să îi aducă pe uscat.

4) Brazii românești prind rădăcini în Germania. O regiune întreagă va fi plantată cu seminţe provenite din Maramureş, considerate fără egal în lume.

5) România se află pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte eliminarea vizelor pentru America. Ambasadorul Andrei Muraru spune că toate condiţiile vor fi îndeplinite până la finalul lunii septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 18 iunie 2024. Ed Sheeran revine la Bucureşti pe 24 august şi le-a transmis fanilor români un mesaj