Antena Meniu Search
x

Poşta Română, captivă în trecut

Un drum până la poştă a ajuns să semene cu o călătorie în timp! Sedii care arată dezolant, cozi interminabile, calculatoare vechi şi funcţionari prea puţini.

Vezi și

Un drum până la poştă a ajuns să semene cu o călătorie în timp! Sedii care arată dezolant, cozi interminabile, calculatoare vechi şi funcţionari prea puţini la ghişee sunt doar câteva dintre lucrurile pe care o echipă Observator le-a filmat şi care demonstrează cât de gravă este situaţia în care a ajuns Poşta Română.  

În Nordul Capitalei, la un oficiu poştal care abia şi-a început programul, reporterii Observatorului au încercat să trimită o felicitare.

Nu au reuşit, pentru că la poştă nu au găsit nici plic, nici felicitare.

Surprizele continuă, pentru că nu există nici librarie deschisă în zonă. Aşa că ne-am încercat norocul la alt oficiu poştal. Acolo, ca pe vremuri: o coadă interminabilă şi un singur funcţionar la ghişeu. 

Poşta Română are un deficit major de personal, conform ultimelor date oficiale. Mai mult, norma de lucru a angajaţilor din peste 1.300 de unităţi din ţară  a fost redusă de la opt la 4 sau 6 ore. Dar problemele nu se opresc aici. Instrumentele de lucru sunt rudimentare, procedurile, extrem de birocratice, iar tehnica, depăşită. 

Iar viitorul nu sună deloc bine, spun specialiştii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anul trecut, compania a fost în pragul falimentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Poşta Română, captivă în trecut