Antena Meniu Search
x

Români de JUMĂTATE DE MILIARD DE DOLARI! Facebook s-a grăbit să-i cumpere

Succes uriaş pentru doi români, în Statele Unite! Compania de publicitate video online "LiveRail", ai cărei co-fondatori sunt, a fost cumpărată de Facebook cu o sumă fabuloasă

Succes uriaş pentru doi români, în Statele Unite! Compania de publicitate video online "LiveRail", ai cărei co-fondatori sunt, a fost cumpărată de Facebook cu o sumă fabuloasă

Faptul că românii sunt valoroşi nu mai este o noutate! Trei tineri, însă, o dovedesc, de data aceasta chiar peste ocean. Firma cu sediul în San Francisco va ajuta gigantul creat de Mark Zuckerberg în lupta cu alte site-uri de reclame.

Marele avantaj al platformei – lucrează în timp real!

LiveRail a fost fondată în urmă cu şapte de Andrei Dunca, Sergiu Biriş şi Mark Trefgarne, iar în prezent are birouri în mai multe dintre capitalele importante ale lumii, dar şi în Cluj-Napoca.

Cea mai importantă componentă a LiveRail este platforma de licitare online, care poate evalua în timp real inventarul de reclamă video cu care lucrează site-urile de conţinut video şi ajută cumpărătorii de spaţiu publicitar să găsească cea mai bună variantă. Relaţia companiei atât cu cei care vând, cât şi cu cei care cumără publicitate, va ajuta planurile Facebook de a-şi dezvolta afacerile.

Succesul Trilulilu, continuat de LiveRail

Înainte de a participa la înfiinţarea platformei, Dunca a fondat împreună cu Biriş faimoasa platforma Trilulilu. Cine nu a auzit de ea, puţin probabil, aceasta este o comunitate online din România unde vizitatorii pot urmări şi contribui cu clipuri video, muzica şi imagini.

De asemenea, Biriş a lansat în 2012 prima aplicaţie de muzică din România care oferă acces pe bază de abonament la peste 18 milioane de melodii pe PC şi mobil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri economice » Români de JUMĂTATE DE MILIARD DE DOLARI! Facebook s-a grăbit să-i cumpere