Antena Meniu Search
x

Sărbători pentru gurmanzi, pe Valea Doftanei. Preţul unei vacanţe de Crăciun începe de la 570 de lei

Cu câteva zile înaintea Crăciun, pensiunile din Valea Doftanei au fost rezervate chiar şi de anul trecut, de turişti care promit de fiecare dată că se întorc.

Vezi și

Cu doar câteva zile înaintea Crăciunului, puţine locuri de cazare mai sunt disponibile. În unele destinaţii, este lesne de înţeles de ce. Pensiunile din Valea Doftanei au fost rezervate chiar şi de anul trecut, de turişti care promit de fiecare dată că se întorc.

Oriunde priveşti, în acest decor ca-n basme, îţi doreşti să nu mai pleci. Gazdele au grijă ca timpul petrecut aici să fie de neuitat. Îşi aştepată oaspeţii cu ţuică fiartă şi mâncare sfârâind în ceaune.

Sărbătorile pe Valea Doftanei sunt recomandate gurmanzilor. Salata de boeuf, ouă de ţară umplute, platouri cu afumături. Iar cantităţile nu sunt deloc de neglijat. Turiştii pot ajuta chiar la tăierea porcului.

Să nu uităm de caşcavea- un preparat specific zonei. Din ea, iese cel mai bun bulz, se laudă localnicii. 

Bulgărele de mămăligă şi caşcavea ajunge apoi pe grătar. Secretul este să-l ţii 15 minute până prinde crustă iar interiorul se topeşte.

De Crăciun, pe lângă mâncărurile tradiţionale, proprietarii de pensiuni au pregătit plimbări cu sănii trase de cai şi spectacole de colinde.

Cei mai mulţi dintre clienţi revin aici în fiecare an. Pentru 4 nopţi, au plătit 570 de lei cu pensiune completă şi masă festivă. De Revelion, acelaşi pachet costă mai mult, adică 1000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri economice » Sărbători pentru gurmanzi, pe Valea Doftanei. Preţul unei vacanţe de Crăciun începe de la 570 de lei