Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vacanţa de o săptămână e petrecută de unii elevi în tabere

Odată cu vacanţa, copii au lăsat ghiozdanele şi şi-au făcut bagajele pentru o săptămână în tabără. Staţiunile de la munte sunt pline de veselie.

de Redactia Observator

la 03.02.2019 , 23:42

Odată cu vacanţa, copii au lăsat ghiozdanele şi şi-au făcut bagajele pentru o săptămână în tabără. Staţiunile de la munte sunt pline de veselie. Elevii învaţă cum să se ferească de avalanşă, să facă igluuri şi să schieze. Şi chiar dacă ştiu deja, tot vin în tabără să se distreze alături de colegi.

Vacanţa a dat start la distracţie pe pârtiile din Valea Prahovei. După câteva ore, copiii se pot lăuda că pot să alunece singuri pe zăpadă.

Părinţii, ca părinţii, şi-au luat şi ei concediu, nerăbdători să vadă cum se descurcă. Au plătit 1.600 de lei pentru 6 zile de cazare, cu toate mesele incluse, echipament şi lecţiile alături de monitori, la care se mai adaugă shipass-urile.

Vezi și

Este aglomeraţie mare şi în tabăra din staţiunea Păltiniş. Bucuroşi că au scăpat de şcoală, elevii şi-au făcut deja programul pentru o săptămână de neuitat.

O zi de cazare aici, cu trei mese incluse, costă 80 de lei, iar abonamentele la instalaţiile de cablu ajung la 300 de lei pentru un sejur.

În judeţul Vâlcea, s-a strigat "adunarea" pe pârtia Transalpina din Muntii Latoriţei. Cercetaşii s-au întâlnit, în vacanţă, să afle noi tehnici de supravieţuire. Au aflat cum să supravieţuiască unei avalanşe şi facă igluuri.

După pauza de o săptămână, copiii se vor întoarce la şcoală până pe 20 aprilie, când începe următoarea vacanţă, cea de Paşte.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Educaţie » Vacanţa de o săptămână e petrecută de unii elevi în tabere