Antena Meniu Search
x

16 august 1977: A încetat din viaţă Elvis Presley. Un secret ascuns o viaţă

La 26 iunie 1977, Elvis şi-a susţinut ultimul concert la Market Square Arena din Indianapolis. Regele Rock and Roll a avut o viaţă controversată, bizară dar şi plină de secrete.

 La 26 iunie 1977, Elvis şi-a susţinut ultimul concert la Market Square Arena din Indianapolis. Regele Rock and Roll a avut o viaţă controversată, bizară dar şi plină de secrete.

O fostă iubită a lui Elvis a dezvăluit un detaliu pe care regele a reuşit să îl ascundă toată viaţa. Astfel, Connie Stevens a declarat că acesta suferea de un complex prin care, susţine femeia, nu agrea să stea în preajma multor oameni.

"Era puţin nesigur pe el şi nu prea îşi dorea să iasă din casă. Dacă mergeam la cinematograf nu reuşeam să vedem întregul film. Nu puteam sta în faţă şi trebuia constant să ne ferim de lume, pentru că el aşa îşi dorea", a declarat Connie Stevens.

Pe lângă această problemă, se pare că starul avea probleme şi cu EXTRATEREŞTRII. Dezvăluirea bizară a apărut într-o carte a autorului american Michael C. Luckman. Acesta prezintă cazurile unor muzicieni faimoşi ce au pretins că ar fi experimentat întâlniri cu extratereştrii. Astfel, conform autorului, Elvis ar fi avut cea mai puternică legatură cu OZN-urile, având parte de mai multe "contacte" cu acestea de-a lungul vieţii.

Mai mult, se pare că totul a început în chiar noaptea naşterii "regelui" - 8 ianuarie 1935 - atunci când o lumină ciudată, neidentificată, a fost observată pe cerul de deasupra casei din Tupelo, Miss, în care Elvis a copilărit. Episodul a fost confirmat de mai mulţi martori ai momentului.

Că sunt sau nu adevărate aceste întâmplări, nu poate nimeni să spună exact. Totuşi, un lucru este cert. Moartea regelui a îndurerat milioane de oameni. Câţiva specialişti ai unei companii a şi-au imaginat cum ar fi arătat Elvis dacă ar fi trăit astăzi.

Pe 16 august 1977, Elvis este găsit mort în urma unui infarct miocardic. Vestea se răspândește cu rapiditate, întreaga lume fiind în stare de șoc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » 16 august 1977: A încetat din viaţă Elvis Presley. Un secret ascuns o viaţă