Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ultimul concert a lui Elvis Presley! Un secret ascuns o viaţă. Cum ar fi arătat acum dacă ar fi trăit

La 26 iunie 1977, Elvis şi-a susţinut ultimul concert la Market Square Arena din Indianapolis. Regele Rock and Roll a avut o viaţă controversată, bizară dar şi plină de secrete

de Redactia Observator

la 27.06.2014 , 09:37

 La 26 iunie 1977, Elvis şi-a susţinut ultimul concert la Market Square Arena din Indianapolis. Regele Rock and Roll a avut o viaţă controversată, bizară dar şi plină de secrete.

O fostă iubită a lui Elvis a dezvăluit un detaliu pe care regele a reuşit să îl ascundă toată viaţa. Astfel, Connie Stevens a declarat că acesta suferea de un complex prin care, susţine femeia, nu agrea să stea în preajma multor oameni.

"Era puţin nesigur pe el şi nu prea îşi dorea să iasă din casă. Dacă mergeam la cinematograf nu reuşeam să vedem întregul film. Nu puteam sta în faţă şi trebuia constant să ne ferim de lume, pentru că el aşa îşi dorea", a declarat Connie Stevens.

Articolul continuă după reclamă

Pe lângă această problemă, se pare că starul avea probleme şi cu EXTRATEREŞTRII. Dezvăluirea bizară a apărut într-o carte a autorului american Michael C. Luckman. Acesta prezintă cazurile unor muzicieni faimoşi ce au pretins că ar fi experimentat întâlniri cu extratereştrii. Astfel, conform autorului, Elvis ar fi avut cea mai puternică legatură cu OZN-urile, având parte de mai multe "contacte" cu acestea de-a lungul vieţii.

Mai mult, se pare că totul a început în chiar noaptea naşterii "regelui" - 8 ianuarie 1935 - atunci când o lumină ciudată, neidentificată, a fost observată pe cerul de deasupra casei din Tupelo, Miss, în care Elvis a copilărit. Episodul a fost confirmat de mai mulţi martori ai momentului.

Că sunt sau nu adevărate aceste întâmplări, nu poate nimeni să spună exact. Totuşi, un lucru este cert. Moartea regelui a îndurerat milioane de oameni. Câţiva specialişti ai unei companii a şi-au imaginat cum ar fi arătat Elvis dacă ar fi trăit astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi se pare corect raportul calitate-preţ pe litoralul românesc?
Observator » Evenimente » Ultimul concert a lui Elvis Presley! Un secret ascuns o viaţă. Cum ar fi arătat acum dacă ar fi trăit