Antena Meniu Search
x

Video "A cumpărat un milion de doze de vaccin şi are probleme cu imunitatea". Florin Cîţu, ironizat şi izolat în Parlament în ziua votului decisiv pentru el

Procurorii DNA au mână liberă - pot să îl pună sub acuzare pe Florin Cîţu pentru tunul de un miliard de euro în cazul vaccinurilor anti-COVID. Senatul i-a ridicat astăzi imunitatea parlamentară fostului premier din perioada pandemiei. 

de Redactia Observator

la 29.11.2023, 19:25

Vezi și

Florin Cîţu a fost părăsit de colegi la votul din plenul Senatului. Cel care, la apogeul carierei politice, se compară cu celebrul personaj SuperMan - a rămas singur în bancă și a privit în gol la votul pentru ridicarea imunității. 

Florin Cîţu: Lăsăm Justiția să își facă treaba! Am pus pe primul loc, atât timp cât am fost premier, sănătatea românilor.

Votul din Senat a fost marcat de momente macabre

Votul din Senat a fost marcat de momente macabre. Senatoarea Diana Sosoacă a fluturat un sac negru de plastic, folosit pentru cadavre, iar liderul AUR George Simion a făcut și el scandal la dezbateri.

Pe acelaşi subiect
  • Are probleme cu imunitatea, săracul! A cumpărat un milion de doze de vaccin şi are probleme cu imunitatea! Uitați-vă la el. 

Florin Cîţu: Eram conștient că orice decizie luată avea implicații pentru viața oamenilor îmi asum că în acel moment Guvernul României a făcut ceea ce trebuia să facă. Mi-am îndeplinit corect atribuțiile, cu respectarea legislației în vigoare. 

Nicolae Ciucă, preşedinte PNLAm avut o discuție cu Florin Cîţu pentru a se retrage din grupul parlamentar. Atunci când am discutat a zis "DA"! El a zis că să nu creăm probleme, eu propun să mă retrag din grupul parlamentar și i-am zis că este foarte bine.

Senatul a dat undă verde pentru ancheta DNA

În cele din urmă, Senatul a dat undă verde pentru ancheta DNA. 90 de senatori au votat pentru ridicarea imunităţii. Doar doi au fost împotrivă. Asta înseamnă că fostul premier Florin Cîţu poate fi urmărit penal în dosarul vaccinurilor de peste 1 miliard de euro. Acuzația în cazul său este de complicitate la abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave.

Lucian Romaşcanu, senator PSD: Un miliard plus TVA! Nu va jucați cu mărunțiș. E mult, domnule Cîţu! Ce poate fi mai trist pentru o țară, să aibă la cârma deciziei pe cel mai incompetent premier pe care l-a avut România. 

Daniel Fenechiu, senator PNL: Înalta Curte va stabili dacă Florin Cîţu e vinovat sau nu. Dacă e vinovat va plăti. Dacă nu e vinovat nu va plăti. 

Comedia din Senat a fost dublată de circul din Camera Deputaților

Diana Şoşoacă, senator: Hello SuperMan! Xena speaking! Cine plătește, domnule Cîţu? Cum este acum când toți v-au părăsit? Teatrul ăsta de aici arată un lucru: funcțiile nu sunt eterne și la un moment dat niște persoane trebuie sacrificate pentru că vin alegerile.

Narcis Mircescu, senator USR: E nevoie de transparență maximă, transparenţa pe care Vlad Voiculescu a cerut-o din 2021. A cerut desecretizarea ședinței de Guvern și a tuturor documentelor legate de vaccinare. Desecretizarea stă în mâna domnului Ciolacu, deocamdată sunt încă secrete aceste documente.

Comedia din Senat a fost dublată de circul din Camera Deputaților. Acolo, parlamentarii AUR au sărit să-i bată pe aleșii USR, într-o scenă despinsă parcă din răfuielile între găştile de cartier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "A cumpărat un milion de doze de vaccin şi are probleme cu imunitatea". Florin Cîţu, ironizat şi izolat în Parlament în ziua votului decisiv pentru el