Antena Meniu Search
x

Video "A devenit ecranul negru". Copiii bătrânilor uciși în Timișoara povestesc momente terifiante. Au auzit prin apel video cum părinții lor sunt uciși

Ies la iveală detalii terifiante în cazul dublei crime de la Timişoara. Copiii celor doi bătrâni ucişi pentru banii de întreţinere cer autorităţilor pedeapsa maximă pentru criminal. Sunt convinşi că atacatorul şi-a premeditat fapta, iar indiciul principal sunt mănuşile pe care le purta. De cealaltă parte, individul spune că s-a speriat şi a acţionat sub influenţa drogurilor. Imagini cu un puternic impact emotional.  

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 01.07.2023, 19:42

Vezi și

Rohrer Victor, fiul victimelor: A fost voit, a calculat totul. Părerea mea că el având și mănuși la el a fost hotărât să îi omoare. Știa și unde sunt banii, pentru că omul asta a fost la noi în casă. 

Copiii victimelor nu îşi revin din şoc. Fiul celor doi bătrâni e convins că atacatorul şi-a premeditat fapta şi cere autorităţilor pedeapsa maximă pentru el. 

Un om calm, săritor şi mereu de ajutor. Este impresia pe care criminalul din Timișoara a lăsat-o vecinilor

Doar aşa îşi explică şi fiica celor doi bătrâni de ce părinţii săi i-au deschis uşa târziu în noapte. În plus, bărbatul avea să le aducă o datorie de mai bine de 2.000 de lei.

Pe acelaşi subiect

Befeld Daniela, fiica victimelor: Nu mi-am putut imagina că poate să facă așa o atrocitate, e de neimaginat. L-am prins la noi în casă de multe ori, venea să îi ajute pe mama și pe tata, schimbarea unui bec, lucruri mărunte, s-a uita cu tata la meci de fotbal. 

Daniela a fost cea care a auzit prin apelul telefonic momentul în care s-a petrecut tragedia. L-a sunat imediat pe fratele ei din Germania. Filmul groazei nu-i mai iese în minte. 

Befeld Daniela, fiica victimelor: Noi am auzit prin telefon tot felul de zgomote ciudate, eu am fost așa de disperată și țipam după mama și după tata, nu mi se răspundea, și la un moment dat am văzut cum s-a mișcat, l-a luat în mână și s-a oprit deodată, a devenit ecranul negru. 

Rohrer Victor, fiul victimelor: Mi-am sunat verișorul, nu merge 112 din străinătate în România, i-am zis să nu meargă singur acolo. Când a urcat sus era ușa întredeschisă, când a deschis ușa a văzut picioarele, în holul al doilea i-a văzut pe părinții mei. Din bucătărie a venit criminalul, avea o mănușă, l-a atacat, a vrut să iasă, să fugă. S-au împins unul pe altul, au cedat boltarii care țineau ușa, s-a deschis ușa și a reușit să treacă de el, s-a dat câțiva pași în spate, asta a picat pe spate, el avea cuțitul în mână, și a fugit. 

Dubla crimă din Timișoara. 48 de ore a durat până când poliţiştii l-au capturat pe criminal

În faţa magistraţilor, criminalul a declarat ca nu avea intenţia sa îi omoare pe cei doi bătrâni, doar să le ia banii. Când a observat, însă, că bătrâna era într-un apel video cu familia din Germania, s-a speriat şi i-a ucis. Spune că s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor. 

Ucigașul va fi expertizat psihiatric pentru a se stabili daca a avut sau nu discernămant în momentul producerii faptei. Daca va fi găsit vinovat riscă până la 20 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "A devenit ecranul negru". Copiii bătrânilor uciși în Timișoara povestesc momente terifiante. Au auzit prin apel video cum părinții lor sunt uciși