Antena Meniu Search
x

A fost din nou panică la Bascov. 15 persoane, evacuate după ce o conductă de gaz a fost fisurată cu un buldoexcavator. Şi marţi a fost avariată în acelaşi mod

A fost din nou panică miercuri în Bascov, judeţul Argeş, din cauza unei conducte de gaz avariată. Lovită şi marţi cu un buldoexcavator de către muncitorii care curăţau şanturile, ieri a fost fisurată din nou, în acelaşi mod. Circulaţia a fost oprită timp de o oră, iar 15 persoane au fost evucuate. Unele autorităţi spun că ţeava de gaze ar fi amplasată ilegal, aşa că atât compania de distribuţie, dar şi Poliţia au declanşat anchete în acest caz.   

de Redactia Observator

la 31.08.2023, 07:56

Vezi și

A fost haos, din nou, ieri, la ieşirea de pe autostrada care leagă Piteștiul de Capitală. Circulaţia a fost oprită pentru a doua zi consecutiv din cauza pericolului de explozie.

Ionuţ Tunaru, ISU Argeş: Pompierii au intervenit pentru a asigura măsurile specifice în cazul unei conducte de gaz avariată. Aceasta se afla într-o rigolă de scurgere a apei.

Pompierii au izolat zona, iar cei de la gaze au oprit rapid alimentarea. 15 turişti, cazaţi într-o pensiune din apropiere, au fost evacuaţi. Iar traficul în zonă a fost oprit timp de o oră.

Ionuţ Tunaru, ISU Argeş: De asemenea, la faţa locului s-a asigurat intervenţia permanentă pentru a dispersa, pe cât posibil, mai mult, gazul care se evacua prin conductă prin intervenţia cu apă, cu două linii de furtun.

Aceeaşi conductă de gaze a fost avariată şi marţi, însă în altă zonă, de către muncitorii care decolmatau un șanț. Alimentarea cu gaze a fost oprită şi atunci imediat, iar 120 de oameni, de la trei firme din zonă, au fost evacuați.

Ionuţ Tunaru, ISU Argeş: Nu au fost probleme, nu au fost identificate nici victime, iar pe timpul intervenţiei s-a luat măsura de a se opri traficul în zonă formându-se astfel şi cozi deoarece acest drum leagă autostrada a1 de DN 7.

Deoarece, unele autorităţi susţin că ţeava ar fi amplasată ilegal, atât compania de gaz, dar şi Poliţia au declanşat anchete în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » A fost din nou panică la Bascov. 15 persoane, evacuate după ce o conductă de gaz a fost fisurată cu un buldoexcavator. Şi marţi a fost avariată în acelaşi mod