Antena Meniu Search
x

Document A fost prelungită starea de alertă cu 30 de zile, a anunțat Comitetul Național pentru Situații de Urgență

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de miercuri seara, 6 octombrie 2021, Hotărârea numărul 80 prin care se propune prelungirea stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

de Redactia Observator

la 06.10.2021, 19:38

Florin Cîțu și Raed Arafat
Florin Cîțu și Raed Arafat, la o conferință de presă organizată la Palatul Victoria, mai 2021 - Mediafax Foto / Eduard Vînătoru via Hepta

HOTĂRÂRE nr. 80 din 06.10.2021 privind propunerea prelungirii stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19:

Având în vedere analiza factorilor de risc privind managementul situației de urgență generată de virusul SARS-CoV-2, pe teritoriul României la data de 05.10.2021, Comitetul Național pentru Situații de Urgență adoptă prezenta HOTĂRÂRE:

Art.1 - Se propune prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul național, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 10.10.2021.

Art.2 - Măsurile de prevenire și control a infecțiilor generate de virusul SARS-CoV-2, propuse a fi adoptate începând cu data de 10.10.2021, în contextul epidemiologic actual, sunt prevăzute în anexa la prezenta hotărâre.

Art.3 - Măsurile propuse în prezenta hotărâre produc efecte doar în situația aprobării lor prin acte normative ale Guvernului sau, după caz, ale conducătorilor ministerelor sau organelor administrației publice centrale.

Art.4 - Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență.

Documente: Hotarare CNSU nr 80 din 06 10 2021 prelungire alerta.pdf

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » A fost prelungită starea de alertă cu 30 de zile, a anunțat Comitetul Național pentru Situații de Urgență