Antena Meniu Search
x

Video A murit George Karam, patronul restaurantului din Constanţa unde trei fete au ars de vii în vestiar. Decesul a fost anunţat de familia libanezului

George Karam, patronul restaurantului Beirut din Constanţa, condamnat definitiv la închisoare pentru moartea a trei fete în incendiul din aprilie 2014, a murit. Anunţul a fost făcut pe Facebook de familia libanezului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.05.2021, 11:36

A murit George Karam, patronul restaurantului din Constanţa unde trei fete au ars de vii în vestiar. Decesul a fost anunţat de familia libanezului

Antoine Karam, fiul lui George Karam, a anunţat pe pagina sa de Facebook decesul patronului restaurantului "Beirut", acolo unde trei tinere au ars de vii în incendiul din 2014.

Libanezul ar fi murit în Penitenciarul Slobozia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 2019, George Karam a fost condamnat definitiv la peste opt ani de închisoare cu executare, libanezul fiind prins o lună mai târziu, după ce fusese dat în urmărire generală, deoarece fugise chiar în ziua anunțării sentinței.

Bolnav, Karam ceruse suspendarea executării pedepsei, din motive medicale, însă o decizie în acest sens nu fusese încă dată de magistraţi.

Trei tinere, ucise în incendiul de la restaurantul Beirut din Constanța

Nicoleta Cengher (22 de ani), Nicoleta Vasiliţeanu (23 de ani) şi Mihaela Tucă (24 de ani) și-au pierdut viața în noaptea de 5 aprilie 2014.

Cele trei urmau să susțină un eveniment pentru invitații restaurantului.

Nicoleta Cengher era cântăreață, în timp ce Nicoleta Vasilițeanu și Mihaela Tucă erau dansatoare.

În noaptea de 5 aprilie 2014, cele trei tinere se aflau la mansarda restaurantului Beirut de pe bulevardul Tomis din Constanța.

Un incendiu uriaș a izbucnit la mansarda din lemn, iar cele trei fete au rămas blocate într-un vestiar, în timp ce flăcările au cuprins cu repeziciune întregul local în care se aflau zeci de oameni.

Din nefericire, cele trei tinere nu au putut fi salvate.

George Karam a fost condamnat definitiv la opt ani şi o lună de închisoare pentru incendiul de la restaurantul Beirut. În aceaşi sentinţă definitivă, judecătorii l-au obligat pe Karam, dar şi pe ceilalţi inculpaţi din dosar, la plata unor despăgubiri de 854.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » A murit George Karam, patronul restaurantului din Constanţa unde trei fete au ars de vii în vestiar. Decesul a fost anunţat de familia libanezului