Antena Meniu Search
x

Video A ucis-o pe Melis pentru ca nu a suportat să o vadă fericită. Mama fetei a leşinat la proces, iar tatăl a vrut să îşi facă singur dreptate

Nu suportam să văd oameni fericiţi! Astfel şi-a motivat crima adolescentul de 17 ani care a înjunghiat un cuplu de îndrăgostiţi în Grădina Botanică de la Craiova. Procesul a început astăzi cu declaraţiile lui de un cinism zguduitor. Şocaţi, zeci de prieteni şi colegi ai fetei ucise atunci s-au adunat la Tribunal - au cerut închisoare pe viaţă pentru agresor. Tatăl copilei a cedat după ce a auzit explicaţiile atacatorului şi a fost stăpânit cu greu de jandarmi.  

de Redactia Observator

la 01.03.2024, 14:37

Vezi și

Tatăl lui Melis, fata de 14 omorâtă în grădina botanică, a lovit cu pumnii duba în care urcase agresorul, imediat după audierea de azi. Mario Fojică, fiu de poliţist şi elev la liceul militar, a şocat familia victimei cu declaraţiile din instanţă. 

A ucis pentru că nu suporta fericirea

Alexia Lungu, sora lui Melis-reporter: Este adevărat că a declarat că nu suporta să vadă oameni fericiţi?

- Da! Într-un fel, da, nu cu aceste cuvinte.

Pe acelaşi subiect

- Ce atitudine a avut în proces?

- De indiferenţă, atât!

Mama lui Melis a leşinat în timpul audierilor, când a auzit declaraţiile cinice ale agresorului care a recunoscut crima. A avut nevoie de ajutorul paramedicilor SMURD ca să îşi revină. 

Femeie: Mă, fraţilor! Un criminal în România vine cu ceas la mână pe bulevard, mă! Nu are cătuşe, mă! Nici la mâini, nici la picioare!

Procurorii au refăcut filmul atacului sângeros. Adolescentul de 17 ani a lovit la întâmplare, dar hotărât să ucidă. Avea în rucsac un cuţit de vânătoare, mănuși de piele şi o mască inspirată din serialul Squid Game. A atacat un băiat de 19 ani care îşi săruta iubita, pe Melis, sub un copac din Grădina Botanică de la Craiova. După crimă, a fugit şi a încercat să îşi piardă urma prin curţile localnicilor. Poliştii au pus rapid mâna pe el, însă.

Agenţii de la Locală au făcut legătura cu individul oprit de ei cu doar 15 minute înainte de atac.

Mamă: Nenorocitule, mi-ai omorât copilul!

Emi, iubitul lui Melis, înjunghiat de mai multe ori anul trecut, la sfârşitul lui iunie, a supravieţuit, dar rănile din suflet refuză să se vindece.

Emanuel Bădică, bunicul baiatului/Emi: Din momentul în care a fost externat şi a venit acasă, primele seri le-a mai dormi o oră, două, dar a intrat în şoc post-traumatic. Nu doarme noaptea! Tremură şi ce e în mintea lui vă imaginaţi.

Procesul crimei din Grădina Botanică va continua pe 11 martie.

Un atac sângeros între adolescenţi a şocat România şi vinerea trecută. Un elev olimpic de 16 ani din Drobeta Turnu Severin a înjunghiat-o pe fata pe care o iubea în taină, apoi a încercat să se sinucidă. În perioada adolescenţei, tinerii pot transforma uşor emoţiile violente în atacuri dezlănţuite.

Cecilia Ardusătan, psiholog: Traume foarte puternice, probleme în familie, sărăcie, uneori sunt presiuni de toate felurile şi bine înteles boala psihică netratată. De ce un copil spune că nu suportă oamenii fericiţi. Asta poate fi în legătură cu propria stare emoţională sau de experienţele negative.

Violenţa adolescenţilor lasă urme şi în şcoli. Aproape 4.000 de copii şi adolescenţi au fost victime ale violenţelor verbale sau fizice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » A ucis-o pe Melis pentru ca nu a suportat să o vadă fericită. Mama fetei a leşinat la proces, iar tatăl a vrut să îşi facă singur dreptate