Antena Meniu Search
x

Video "A avut viteza prea mare". Porsche distrus pe un drum din Cluj, după ce un motociclist a alunecat într-o curbă și a intrat pe contrasens

Un motociclist de 48 de ani a ajuns ieri la spital, după ce a pierdut controlul vehiculului într-o curbă, pe un drum naţional, şi a intrat pe contrasens. A izbit din plin un autoturism de lux, care necesită acum reparaţii serioase. Pasagerii din maşină nu au fost vătămaţi. Motociclistul, rănit destul de serios, a avut şansa ca o ambulanţă să treacă întâmplător prin zonă şi să-l preia. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 16.09.2022, 08:22

Vezi și

Accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea clujeană Nădășelu. Motociclistul de 48 de ani a alunecat într-o curbă şi s-a izbit de un autoturism de lux.

A intrat pe contrasens, nu a luat curba, a avut viteza prea mare.

A ieșit instant. Era o coloană de mașini, motociclistul probabil s-a enervat și o depășit instant și noi nici nu știu dacă avem 80 km/oră, nu știu dacă aveam atâta.

Coloană de mașini pe câțiva kilometri, după accident

Pe acelaşi subiect

Motociclistul a fost proiectat pe asfalt. A suferit răni serioase, dar a rămas conştient. Iniţial, la faţa locului a fost trimis un elicopter SMURD pentru preluarea acestuia. Însă întâmplarea a făcut ca o ambulanţă din Zalău să treacă prin zonă, aşa că pacientul a fost urcat în autospecială, iar elicopterul a fost retras. 

Traficul rutier pe drumul național dintre Cluj și Zalău a fost oprit complet timp de o oră. În acest timp, coloana de mașini s-a întins pe câțiva kilometri. 

Ambii şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. Pagubele materiale, destul de însemnate, vor fi acoperite de poliţele de asigurări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "A avut viteza prea mare". Porsche distrus pe un drum din Cluj, după ce un motociclist a alunecat într-o curbă și a intrat pe contrasens