Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident teribil în Timiş. Două TIR-uri, un microbuz, o camionetă şi două maşini s-au izbit pe autostradă

Accident teribil pe autostrada A1, pe raza localităţii Bethausen, în Timiş. 14 persoane au fost rănite după ce două TIR-uri, un microbuz, o camionetă şi două maşini s-au izbit.

de Veronica Micu

la 09.10.2019 , 09:23

Accident teribil pe A1, în Timiş. Două TIR-uri, un microbuz, o camionetă şi două maşini s-au izbit, sunt 14 victime - ISU Timis

Accident teribil pe autostrada A1, pe raza localităţii Bethausen, în Timiş. 14 persoane au fost rănite după ce două TIR-uri, un microbuz, o camionetă şi două maşini s-au izbit.

Accidentul a avut loc, în această dimineaţă, în jurul orei 3, pe sensul de circulaţie către Deva. În evenimentul rutier au fost implicate doua TIR-uri, un microbuz, o camionetă şi două maşini.

Pompierii au intervenit pentru descarcerarea celor 14 victime, cinci dintre acestea necesitând îngrijiri medicale.

Articolul continuă după reclamă

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe a doua bandă, pe sensul către Bucureşti al autostrăzii A1 Deva - Nădlac.

Cum s-a produs accidentul de pe A1, la Bethausen

Potrivit Centrului Infotrafic, un autocamion s-a defectat în mers şi a rămas blocat pe banda de urgenţă. După aproximativ 40 de minute, conducătorul unui alt autocamion nu a observat vehiculul blocat şi a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta.

După impact, alte patru autoturisme, care se aflau în coloană, au fost implicate într-o coliziune, pe fondul nerespectării distanţei regulamentare a celui de-al patrulea conducător auto. 

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Accident teribil în Timiş. Două TIR-uri, un microbuz, o camionetă şi două maşini s-au izbit pe autostradă