Antena Meniu Search
x

Câte accidente au avut loc de când s-a redeschis Pasajul Unirii din Capitală

În ultimele luni, Pasajul Unirii a fost unul dintre principalele subiecte ale buletinelor de ştiri. De la primele lucrări de reabilitare efectuate în ultimii 30 de ani sau inaugurarea fastuoasă, până la accidentele de care au avut parte şoferii care au circulat prin zonă. Cinci autoutilitare au rămas blocate la intrarea în pasajul praspăt reabilitat, iar o mașină a ars complet. În cel mai recent incident, un autocar a fost strivit de limitatorul de înălţime, iar un pasager a murit. 

de Redactia Observator

la 23.12.2022, 15:26

Câte accidente au avut loc de când s-a redeschis Pasajul Unirii din Capitală
Câte accidente au avut loc de când s-a redeschis Pasajul Unirii din Capitală - ISU București / Inquam Photos - George Călin

6 septembrie

Două autocare au rămas blocate la intrarea în pasaj pentru că nu au respectat limita de înălţime, la doar două zile de la inaugurarea pasajului, după lucrările de reabilitare. 

9 septembrie

Un TIR a rămas blocat în Pasajul Unirii din Capitală. Autotrenul a rupt limitatorul de înălțime, traficul în zonă fiind restricționat. 

21 septembrie

O camionetă de 7,5 tone a rămas blocată în Pasajul Unirii din București, pe prima bandă a sensului dinspre Universitate către Bulevardul Dimitrie Cantemir.

26 septembrie

Un alt autocar rămâne blocat de delimitatorul de înălţime, în Pasajul Unirii.

18 octombrie

Sute de oameni au rămas blocaţi în Pasajul Unirii din Bucureşti, înconjuraţi de fum şi spaimă. O maşină cu trei adulţi şi un bebeluş a luat foc la mijlocul tunelului. Pompierii au ajuns cu greu, pentru că toate benzile erau pline cu vehicule. 

20 octombrie 

Un al patrulea autocar rămâne blocat în limitatorul de înălțime instalat la intrarea în pasaj către Piaţa Unirii.

23 decembrie

Un autocar în care se aflau 47 de cetăţeni greci a fost implicat într-un accident grav la Pasajul Unirii. Maşina s-a izbit de limitatorul de înălţime, care s-a prăbuşit peste ea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Câte accidente au avut loc de când s-a redeschis Pasajul Unirii din Capitală