Antena Meniu Search
x

Video Accident cumplit în Dolj. O femeie de 63 de ani a intrat cu maşina pe contrasens, izbind în plin un alt autoturism

Grav accident ieri pe raza localităţii Teasc, din judeţul Dolj. Totul s-a întâmplat după ce o femeie în vârstă de 63 de ani a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în plin într-o altă maşină, condusă de un bărbat de 42 de ani. Şoferii ambelor vehicule au ajuns la spital, în stare critică, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

de Redactia Observator

la 26.06.2024 , 08:22

Potrivit autorităților, la fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că o femeie de 63 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, pe raza localitaţii Teasc, sat Secui, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism, în regim de taxi, condus de un bărbat de 42 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma evenimentului rutier, cei doi conducători auto au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital în stare gravă. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul, a mai transmis sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Evenimente » Accident cumplit în Dolj. O femeie de 63 de ani a intrat cu maşina pe contrasens, izbind în plin un alt autoturism