Antena Meniu Search
x

Accident cumplit în localitatea Gheboieni din Dâmboviţa. Un copil a murit, iar o altă persoană se zbate între viaţă şi moarte

Un accident cumplit a avut loc, sâmbătă după amiază, în localitatea Gheboieni din judeţul Dâmboviţa. Un copil a decedat, iar o un adult se află în stop cardio-respirator, scrie news.ro.

de Redactia Observator

la 02.12.2023, 13:22

Accident grav în localitatea Gheboieni din Dâmboviţa. Un adult şi un copil se zbat între viaţă şi moarte
Accident grav în localitatea Gheboieni din Dâmboviţa. Un adult şi un copil se zbat între viaţă şi moarte - Shutterstock

UPDATE: Din nefericire minorul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel echipajul medical a declarat decesul acestuia.

O a patra victimă a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Târgoviște de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița.

Adultul inițial încarcerat este transportat la spital de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița, au declarat autorităţile.

ŞTIRE INIŢIALĂ: În accidentul produs în localitatea Gheboieni au fost implicate două autoturisme. La locul evenimentului, echipajele de salvare au găsit trei victime, dintre care două în stop cardio-respirator. Este vorba despre un copil şi un adult care sunt inconştienţi şi pentru care se fac manevre de resuscitare. 

Pe acelaşi subiect

A treia victimă, un adult, a fost scoasă din autoturism. 

La faţa locului a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD

La faţa locului intervin pompierii şi paramedicii de la Garda de Intervenţie Voinesti şi Detaşamentul Târgovişte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Accident cumplit în localitatea Gheboieni din Dâmboviţa. Un copil a murit, iar o altă persoană se zbate între viaţă şi moarte