Antena Meniu Search
x

Un tânăr a murit pe loc, la Feliceni, după ce a intrat cu viteză într-un stâlp. Motorul a zburat 30 de metri, după impact

Imagini de coşmar în Harghita, în această dimineaţă, după un accident cumplit la ieşirea din localitatea Feliceni, acolo unde o maşină a intrat cu viteză într-un stâlp. Şoferul, un tânăr de 28 de ani, a murit pe loc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.08.2020, 08:57

  • Un bărbat de 28 de ani a murit în urma unui cumplit accident în Harghita.
  • Mașina distrusă complet, după ce s-a izbit violent de un stâlp.

Accidentul, care s-a produs la ieșirea din comuna Feliceni spre orașul Cristuru Secuiesc din județul Harghita, a îngrozit echipajele de prim-ajutor sosite la faţa locului.

Impactul a fost teribil. Mașina a fost distrusă complet, motorul fiind găsit la circa 30 de metri distanță de locul accidentului.

Potrivit IPJ Harghita, alerta la 112 a fost dată la ora 6:58.

La fața locului, polițiștii l-au găsit pe tânărul de 28 de ani decedat.

”Azi, la ora 06:58, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita a fost sesizat telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, la ieşirea din comuna Feliceni spre oraşul Cristuru Secuiesc, se află o persoană decedată şi un autoturism grav avariat. La faţa locului, poliţiştii au constatat că sesizarea se confirmă, victima fiind identificată în persoana unui bărbat de 28 de ani”, a transmis, joi, IPJ Harghita.

Băiatul era din comuna Mugeni.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Sorin Secli -

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un tânăr a murit pe loc, la Feliceni, după ce a intrat cu viteză într-un stâlp. Motorul a zburat 30 de metri, după impact