Antena Meniu Search
x

Accident groaznic la Sibiu. O femeie a murit, după ce s-a izbit cu maşina de un TIR. Traficul este blocat pe DN 1

Circulaţia rutieră este blocată, duminică dimineaţă, pe DN 1, în judeţul Sibiu, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un TIR.

Circulaţia rutieră este blocată, duminică dimineaţă, pe DN 1, în judeţul Sibiu, în urma unui grav accident în care au fost implicate un autoturism şi un TIR.

UPDATE 08:30 Victima nu a mai putut fi salvată, anunţă presa locală.

Accidentul a avut loc la kilometrul 293, în zona Fântâniţa Haiducului, unde un autoturism s-a ciocnit frontal cu un TIR.

În urma impactului, o femeie de 44 de ani, aflată la volanul autoturismului şi care era singură în maşină, a rămas încercerată, pompierii intervenind pentru scoaterea acesteia. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, salvatorii au găsit-o pe femeie în stop cardio-respirator şi au iniţiat manevre de resuscitare.

Primele cercetări ale Poliţiei arată că femeia, care conducea autoturismul spre Sibiu, nu a adaptat viteza şi a intrat pe contrasens, unde maşina a fost izbită de TIR, apoi a ieşit în afara şoselei.

Surs: News.ro, Tribuna.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Accident groaznic la Sibiu. O femeie a murit, după ce s-a izbit cu maşina de un TIR. Traficul este blocat pe DN 1