Antena Meniu Search
x

Polițiști de la Transporturi Feroviare, cu mașina în copac la ieșirea din Cernavodă. Agentul de la volan era băut

Doi polițiști de la Transporturi Feroviare Cernavodă au ajuns cu mașina într-un copac, în localitatea Seimeni, după ce unul dintre agenți s-a urcat băut la volan.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.09.2020, 14:48

Accidentul a avut loc în localitatea Seimeni, la ieșirea din Cernavodă
Polițiști de frontieră, cu mașina în copac la ieșirea din Cernavodă. Unul dintre agenți s-a urcat băut la volan - Observator / Imagine ilustrativă
  • Polițistul aflat la volan a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului.
  • Agentul și un alt coleg au ajuns la spital.

Accidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 2:00, la ieșire din orașul Cernavodă.

Din primele informați, se pare că șoferul mașina se deplasa pe DJ 223 când, pe strada Prelungirii, șoferul a pierdut control direcției de mers și a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului, au fost răniți atât șoferul, cât și pasagerul din dreapta.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare Cernavodă, SMURD B Cernavodă și SAJ. Cei doi agenți au fost transportați la Spitalul Județean Constanța.

Victimele accidentului rutier sunt polițiști la Transporturi Feroviare Cernavodă și se aflau în timpul liber.

Ce spune poliția

"Astăzi, în jurul orei 02.00, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, aflându-se sub influenta băuturilor alcoolice (0,50mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism pe strada Prelungirii din localitatea Seimeni, iar la un moment dat a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a pasagerului din dreapta, un bărbat de 21 de ani, aceștia fiind transportați la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru îngrijiri medicale.

În cauză, a fost deschis un dosar de cercetare penală".

Citește și: Un șofer s-a urcat cu mașina pe garaj după ce a intrat în TIR, la Viile Tecii (Video) Mașina șoferului român de TIR dispărut de 10 zile, găsită într-o benzinărie din Italia, la 700 de km de locul unde muncea

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Polițiști de la Transporturi Feroviare, cu mașina în copac la ieșirea din Cernavodă. Agentul de la volan era băut