Antena Meniu Search
x

Accident rutier, urmat de un scandal în toată regula. Un craiovean, snopit în bătaie în trafic, de un alt șofer

Un craiovean, în vârstă de 36 de ani, a fost bătut de un șofer în urma unui accident rutier. Acesta a ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale, după ce a fost lovit în zona capului și a corpului cu un obiect contondent.

de Redactia Observator

la 13.01.2023, 07:36

Un craiovean, snopit în bătaie, în trafic, de un alt șofer
Un craiovean, snopit în bătaie, în trafic, de un alt șofer - Hepta

Un bărbat de 36 de ani din Craiova a ajuns, joi seară, la spital, după ce a fost agresat în trafic în urma unui accident rutier.

În seara zilei de 12 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, prin apel de urgenţa 112, cu privire la faptul că, pe strada  Ştirbei Vodă, este un scandal în desfăşurare. Poliţiştii deplasati la faţa locului nu au găsit nicio persoană, ci doar un autoturism abandonat. Ulterior, poliţiştii au fost sesizaţi de o unitatea medicală din municipiul Craiova cu privire la faptul că un bărbat sustine că a fost agresat în trafic”, a precizat, joi seară, IPJ Dolj, relatează News.ro

La unitatea medicală poliţiştii au găsit un bărbat de 36 de ani, din Craiova, care le-a declarat că, în timp ce se deplasa pe bulevardul Ilie Balaci, la volanul autoturismului său, ar fi fost lovit de un alt autoturism.

După impact, un bărbat din cel de-al doilea autoturism l-ar fi lovit cu un obiect contondent în zona capului şi a corpului, bărbatul de 36 de ani fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, mai subliniază IPJ Dolj.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi identificarea presupusului agresor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Accident rutier, urmat de un scandal în toată regula. Un craiovean, snopit în bătaie în trafic, de un alt șofer