Antena Meniu Search
x

Accident cumplit în Valu lui Traian, un tânăr a murit pe loc într-o maşină ruptă în două de un copac (Video)

Imagini de coşmar în Constanţa, în această dimineaţă, după un accident la ieşirea din localitatea Valu lui Traian, acolo unde o maşină s-a rupt efectiv în două după ce a intrat cu viteză într-un copac. Şoferul, un tânăr de 25 de ani, a murit pe loc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.09.2019, 09:48

Şoferul de 26 de ani a murit pe loc
Imagini de coşmar în Valu lui Traian, un tânăr a murit pe loc într-o maşină ruptă în două într-un copac

Imagini de coşmar în Constanţa, în această dimineaţă, după un accident la ieşirea din localitatea Valu lui Traian, acolo unde o maşină s-a rupt efectiv în două după ce a intrat cu viteză într-un copac. Şoferul, un tânăr de 25 de ani, a murit pe loc.

Accidentul, care s-a produs pe sensul de mers Valu lui Traian - Constanţa, în zona unui popas turistic, a îngrozit echipajele de prim-ajutor sosite la faţa locului.

Din primele date, şoferul de 25 de ani a pierdut controlul direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un copac. Impactul a teribil, maşina Skoda s-a rupt în două, încolăcind copacul. 

Imaginile de la faţa locului sunt înfiorătoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Accident cumplit la Valu lui Traian, un tânăr a murit pe loc

"Am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă apărute în urma unui accident rutier. Persoana, de sex masculin (în jur de 25 de ani) a fost extrasă din maşină de colegii de pe descarcerare cu mijloacele specifice şi predata echipajului medical de terapie intensiva mobilă", au transmis reprezentanţii ISU Dobrogea. 

Din păcate, după efectuarea protocolului de resuscitare, tânărul şofer, de loc din Poarta Albă, a fost declarat decedat de către medicii sosiţi la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Accident cumplit în Valu lui Traian, un tânăr a murit pe loc într-o maşină ruptă în două de un copac (Video)