Antena Meniu Search
x

Prietena Adelinei, fetița dispărută în râul Cibin, a povestit filmul tragediei: "Am căzut amândouă în râu și ne-a luat apa" (Video)

Pompierii sibieni o caută și la această oră, pentru a patra zi consecutiv, pe Adelina, fetița de 5 ani care, marți, a căzut în Cibin. Prietena copilei, o fată tot de 5 ani alături de care se juca Adelina pe malul râului, a povestit cum s-a petrecut nenorocirea.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.06.2020, 15:35

Adelina a căzut în apele Cibinului după ce s-a aplecat să-și spele papucii în râu
Prietena Adelinei, fetița dispărută în râul Cibin, a povestit filmul tragediei: Am căzut amândouă în râu și ne-a luat apa - ISU Vâlcea
  • Pompierii au reluat căutările Adelinei în această dimineață, la ora 6.00.
  • Ieri dimineață, mama fetiței a leșinat și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La momentul acesta, în a patra zi de căutări, salvatorii au speranțe minime că Adelina va mai fi găsită în viață și spun că ar putea dura și până la o săptămână până să dea de trupul micuței.

Părinții Adelinei sunt disperați, stau de patru zile pe malul râului Cibin și și-au pierdut speranța că își vor mai vedea copila vie.

Acum, vor doar să îi scoată trupul din apele Cibinului ca să o poată înmormânta creștinește.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fetița cu care se juca Adelina în momentul tragediei este în stare de șoc. Cu lacrimi în ochi, copila a povestit  cum s-a întâmplat totul.

"Am vrut să mergem să ne scăldăm în râu și, până să ajungem pe malul apei, ne-am băgat cu papucii în noroi. Am vrut să îi spălăm în râu și să ne spălăm amândouă pe picioare. M-am aplecat și eu și Adelina și ne-am dezechilibrat.

Am căzut amândouă în râu și ne-a luat apa. Eu m-am prins de o țeavă. Adelina s-a ținut prima dată de mine. Îi era foarte frică. N-a putut să se țină și a luat-o apa. Eu m-am ținut bine de țeavă și am reușit să ies. Am strigat-o dar n-am mai văzut-o. Am fugit repede acasă și le-am spus părinților ce s-a întâmplat. Prima dată nu m-au crezut și apoi au căutat-o pe Adelina și au fugit toți la râu", a povestit pentru Ora de Sibiu fetița care a fost cu Adelina când a căzut în Cibin.

Tatăl și mama Adelinei sunt copleșiți de durere. De patru zile stau cu sufletul la gură să vadă dacă pompierii le găsesc copilul.

Ieri dimineață, mama fetiței a leșinat și a avut nevoie de îngrijiri medicale, în timp ce tatăl a fost aproape să fie luat de curenți, după ce s-a alăturat scafandrilor în misiunea de căutare.

Adelina s-a aplecat după pantof și a căzut în râu

Reamintim că nenorocirea s-a întâmplat marți seară. Copila se juca împreună cu o prietenă pe malul râului când, la un moment dat, i-a căzut un pantof în apă.

Copila s-a aplecat, a căzut în apă și a fost luată de curenți.

Cealaltă fetiță a chemat câțiva oameni care erau în preajmă, iar aceștia au sunat la 112. După ce s-a dat alarma, zeci de salvatori au început căutările.

Din păcate, pompierii militari nu au reușit încă să o găsească pe micuța Adelina.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Prietena Adelinei, fetița dispărută în râul Cibin, a povestit filmul tragediei: "Am căzut amândouă în râu și ne-a luat apa" (Video)