Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O adolescentă a fost grav rănită în noaptea de Revelion de un tânăr beat care făcea drifturi pe șosea

O adolescentă în vârstă de 16 de ani, din Bistrița, a ajuns în stare gravă la spital, în noaptea de Revelion, după ce a fost lovită de o mașină.

de Redactia Observator

la 05.01.2018 , 20:55

O adolescentă a fost grav rănită în noaptea de Revelion de un tânăr beat care făcea drifturi pe șosea - stiridebistrita.ro

O adolescentă în vârstă de 16 de ani, din Bistrița, a ajuns în stare gravă la spital, în noaptea de Revelion, după ce a fost lovită de o mașină condusă de un tânăr care făcea drifturi.

Totul s-a întâmplat puțin după miezul nopții, atunci când Ioana, o adolescentă din comuna bistrițeană Dumitrița a plecat de acasă la o petrecere. Tatăl fetei a povestit pentru bistriteanul.ro că fiica lui a fost acasă la miezul nopții, iar ulterior a lăsat-o să meargă la petrecere.

După aproximativ o oră, mama Ioanei a primit un telefon de la un prieten al fetei care a anunțat-o că adolescenta a fost lovită de o mașină. Cei doi părinți au ajuns într-un suflet la locul accidentului și și-au găsit fiica într-o baltă de sânge.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit martorilor, dar și polițiștilor, Ioana a fost lovită de un autoturism condus de un tânăr beat care făcea drifturi pe șosea alături de mai mulți prieteni.

Adolescenta a ajuns în stare gravă la spital, acolo unde a rămas internată, având un cheag de sânge pe creier.

Pe numele șoferului, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » O adolescentă a fost grav rănită în noaptea de Revelion de un tânăr beat care făcea drifturi pe șosea