Antena Meniu Search
x

Un apel telefonic era să-i fie fatal unui afacerist din Timișoara. Partenera lui a devenit geloasă şi l-a înjunghiat

Întâmplare șocantă în Timişoara. Un apel primit pe telefonul mobil era să-l coste viaţa pe un om de afaceri din Timișoara. Femeia alături de care se afla, în apartamentul său, a devenit geloasă şi l-a înjunghiat. Victima a ajuns la spital, iar agresarea pe mâna polițiștilor.

de Redactia Observator

la 15.09.2020, 11:26

Vezi și
  • Rănit în zona gâtului şi abdomen, omul a sunat la 112.
  • Victima le-a povestit medicilor că o cunoaştea pe femeie de puţin timp.

Scandalul a avut loc dimineaţa şi ar fi pornit de la un apel pe care bărbatul, un om de afaceri din oraş, l-ar fi primit pe telefonul mobil. Convorbirea ar fi înfuriat-o pe femeie. Aceasta l-a lovit pe afacerist de mai multe ori.

Vecin: Am coborât să cumpăr ceva de jos de la magazin şi ambulanţe, criminalistică. Am întrebat, da, pe o persoană de aici şi a spus că cineva a fost înjunghiat sau ceva de genul.

Rănit în zona gâtului şi abdomen, omul a sunat la 112.

Purtător de cuvânt poliţie: Poliţiştii Sectiei 4 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 37 de ani a fost înjunghiat în zona gâtului şi a abdomenului de către o femei de 41 de ani într-un apartament ce aparţine victimei. Bărbatul a fost transportat la spital iar femeia se află în custodia politiei.

Medic: La nivelul UPU a spitalului nostru s-a prezentat cu ambulanţa un pacient afirmativ victima unei hetero-ageresiuni, cu două plăgi nepenetrante, una cervicală şi una toracică. Va fi transferat către Chirurgie Vasculară.

Victima le-a povestit medicilor că o cunoaştea pe femeie de puţin timp şi că erau la a doua întâlnire. A chemat-o la el acasă de cu seară, iar toată noaptea ar fi petrecut. Aceasta este vânzătoare la un butic din apropierea blocului în care locuiește bărbatul.

Agresoarea a fost reţinută pentru 24 de ore sub acuzaţia de loviri şi alte violenţe urmând ca astăzi să fie prezentată în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un apel telefonic era să-i fie fatal unui afacerist din Timișoara. Partenera lui a devenit geloasă şi l-a înjunghiat