Un apel telefonic era să-i fie fatal unui afacerist din Timișoara. Partenera lui a devenit geloasă şi l-a înjunghiat

De Redactia Observator.
Publicat: 15.09.2020, 07:13.
Actualizat: 15.09.2020, 11:26

Întâmplare șocantă în Timişoara. Un apel primit pe telefonul mobil era să-l coste viaţa pe un om de afaceri din Timișoara. Femeia alături de care se afla, în apartamentul său, a devenit geloasă şi l-a înjunghiat. Victima a ajuns la spital, iar agresarea pe mâna polițiștilor.

Scandalul a avut loc dimineaţa şi ar fi pornit de la un apel pe care bărbatul, un om de afaceri din oraş, l-ar fi primit pe telefonul mobil. Convorbirea ar fi înfuriat-o pe femeie. Aceasta l-a lovit pe afacerist de mai multe ori.

Vecin: Am coborât să cumpăr ceva de jos de la magazin şi ambulanţe, criminalistică. Am întrebat, da, pe o persoană de aici şi a spus că cineva a fost înjunghiat sau ceva de genul.

Rănit în zona gâtului şi abdomen, omul a sunat la 112.

Purtător de cuvânt poliţie: Poliţiştii Sectiei 4 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 37 de ani a fost înjunghiat în zona gâtului şi a abdomenului de către o femei de 41 de ani într-un apartament ce aparţine victimei. Bărbatul a fost transportat la spital iar femeia se află în custodia politiei.

Medic: La nivelul UPU a spitalului nostru s-a prezentat cu ambulanţa un pacient afirmativ victima unei hetero-ageresiuni, cu două plăgi nepenetrante, una cervicală şi una toracică. Va fi transferat către Chirurgie Vasculară.

Victima le-a povestit medicilor că o cunoaştea pe femeie de puţin timp şi că erau la a doua întâlnire. A chemat-o la el acasă de cu seară, iar toată noaptea ar fi petrecut. Aceasta este vânzătoare la un butic din apropierea blocului în care locuiește bărbatul.

Agresoarea a fost reţinută pentru 24 de ore sub acuzaţia de loviri şi alte violenţe urmând ca astăzi să fie prezentată în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.