Antena Meniu Search
x

Alexandra a dispărut din Borșa, e căutată de poliție și familie. Fata de 14 ani ar fi fugit de acasă cu iubitul

Alexandra Dorina Timiș, o fată de 14 ani din Borșa, Maramureș, este căutată de mai bine de o săptămână de poliție și familie, după ce a dispărut de acasă în noaptea de 16 spre 17 mai.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.05.2020, 14:49

Alexandra Dorina Timiș a dispărut din Borșa
Alexandra a dispărut din Borșa, e căutată de poliție și familie. Fata de 14 ani ar fi fugit de acasă cu iubitul - IPJ Maramureș
  • Fata de 14 ani ar fi fugit cu iubitul ei în vârstă de 18 ani.
  • Cei care pot oferi oinformații despre adolescentă sunt rugați să sune la 112.

Duminică, 17 mai, o femeie din Borșa a sesizat poliția prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că fiica sa, de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliu în cursul nopții.

În urma verificărilor, polițiștii au aflat că "nu este pentru prima dată când Timiș Alexandra Dorina a plecat voluntar de la domiciliu, împreună cu prietenul ei, tânăr de 18 ani din Borșa".

Semnalmente Alexandra Dorina Timiș

Potrivit IPJ Maramureș, când a plecat ultima dată, tânăra purta blugi, bluză albă și adidași roșii.

Semnalmente Alexandra Dorina Timiș: 1.58-1.60m, constituție atletică, 45-50 kg, păr șaten, lung, ochi căprui, fără semne particulare.

Cei care pot oferi informații despre adolescentă sunt rugați să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Alexandra a dispărut din Borșa, e căutată de poliție și familie. Fata de 14 ani ar fi fugit de acasă cu iubitul