Antena Meniu Search
x

Alexandru Arşinel, supus unei intervenţii la inimă. Mesajul emoţionant transmis de actor de pe patul de spital: "S-au adunat cam multe ..."

Maestrul Alexandru Arşinel se află la Spitalul Municipal din Capitală, acolo unde va fi supus une intervenţii la inimă.

Alexandru Arşinel, supus unei intervenţii la inimă. Mesajul emoţionant transmis de actor de pe patul de spital - Observator

Momente emoţionante, aseară, în timpul emisiunii "Sinteza Zilei". Maestrul Alexandru Arşinel a intrat în direct, în timp ce se afla pe patul de spital, în aşteptarea unei intervenţii la inimă.

"Sunt bine, în aşteptarea unei intervenţii, care va avea loc, probabil, mâine (astăzi n.r.), la Spitalul Universitar. Este vorba despre inimă. S-au adunat cam multe. Sunt eu puternic, mă dau mare, dar, până la urmă, cedăm. E mare şi e păcat când pleacă dintre noi oameni pe care îi iubim şi îi apreciem", a mărturisit Alexandru Arşinel.

"Le mulţumesc pentru ceea ce simt în privirea lor când îi văd pe stradă, cum încearcă să ne atingă din dorinţa de a ne încuraja şi de a ne da speranţă că o să mai putem apărea în faţa lor", este mesajul pe care Alexandru Arşinel l-a transmis celor care-l iubesc.

”Ce om, ce inimă. Să fii pe patul de spital, să fii în fața unei intervenții, și cu toate astea să vrei să spui câteva cuvinte publicului pentru care ai trăit toată viața. Nu există cuvinte pentru oamenii ăștia, cum au ars fiecare clipă, ce a trăit probabil în sinea domniei sale, maestrul domnul Arșinel, vă dați seama, ca să ajungă acum în spital, la practic câteva zile, pentru că e vorba de inimă, ați înțeles... Să ajungă la spital pentru că a pus atât de multe lucruri în sufletul său ca povară și ca amărăciune. Ce a fost acolo? Ce prietenie a fost acolo, ce afecțiune? Probabil domnia sa știe și cei care au fost foarte aproape. Multă sănătate, avem nevoie foarte tare de maestrul Arșinel”, a fost replica lui Mihai Gâdea.

Actorul a ajuns duminică după-amiază, cu o ambulanţă, la Spitalul Municipal din Capitală. 

Spitalizarea lui Alexandru Arșinel vine la câteva săptămâni după moartea partenerei sale de scenă, Stela Popescu, un deces care l-a afectat profund.

După înmormânatarea actriței, Alexandru Arșinel a plecat într-un turneu în Spania, iar apoi, la întoarcere, a susținut alte două spectacole în România. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Alexandru Arşinel, supus unei intervenţii la inimă. Mesajul emoţionant transmis de actor de pe patul de spital: "S-au adunat cam multe ..."