Antena Meniu Search
x

Alexandru Arșinel rămâne în spital în cursul nopții. ”Toate au venit și după nenorocirile care s-au abătut asupra teatrului meu”

Momente tensionate pentru Alexandru Arşinel. Actorul a ajuns după-amiază, cu o ambulanţă, la Spitalul Municipal din Capitală. Ar fi făcut un preinfarct.

Vezi și

Momente tensionate pentru Alexandru Arşinel. Actorul a ajuns duminică după-amiază, cu o ambulanţă, la Spitalul Municipal din Capitală. Ar fi făcut un preinfarct, la nici trei săptămâni de la moartea Stelei Popescu.

Starea lui Alexandru Arșinel este stabilă. Medicii de la Spitalul Universitar din Capitală suspectează că a fost vorba despre un preinfarct și vor să îl supună pe pacient unor investigații amănunțite.

Alexandru Arșinel a fost adus cu ambulanța la spital duminică, în jurul orei 15.00.

”Mă simt din nou, după ani și ani, la mâna doctorilor! Toate au venit și după nenorocirile care s-au abătut asupra teatrului meu”, a declarat Alexandru Arșinel, pentru reporterii Observatorului.

Spitalizarea lui Alexandru Arșinel vine la câteva săptămâni după moartea partenerei sale de scenă, Stela Popescu, un deces care l-a afectat profund.

După înmormânatarea actriței, Alexandru Arșinel a plecat într-un turneu în Spania, iar apoi, la întoarcere, a susținut alte două spectacole în România. Actorul așteaptă un verdict al medicilor de la Spitalul Municipal în cursul zilei de luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Alexandru Arșinel rămâne în spital în cursul nopții. ”Toate au venit și după nenorocirile care s-au abătut asupra teatrului meu”