Antena Meniu Search
x

Alexandru Negruță, un veteran de război în vârstă de 99 de ani, s-a vaccinat în marţi dimineață la Circul Metropolitan

Alexandru Negruță, un veteran de război în vârstă de 99 de ani, s-a prezentat marți dimineața la centrul de vaccinare de la Circul Metropolitan București.

de Monica Palade

la 23.03.2021, 15:47

Pensionarul crede cu tărie că vaccinarea este singura soluție pentru a scăpa de pandemie și îi încurajează pe toți să îi urmeze exemplul.

Veteran din Al Doilea Război Mondial

„Toți să vină. E necesar. Fără vaccin nu se poate să mergem mai departe”, a declarat bătrânul.

Alexandru Negruță a fost învățător între anii 1940 și 1941, apoi și-a făcut datoria față de țară în cel de-Al Doilea Război Mondial.

Un bătrân de 105 ani din Gherla s-a vaccinat anti-Covid 

Un bătrân de 105 ani din Gherla, cea mai vârstnică persoană din municipiu, s-a vaccinat luni cu serul anti-Covid. ”Ce să simt, o pişcătură”, a spus bătrânul Iosif, după ce a primit vaccinul.

Iosif Rusu, fost profesor, a venit la centrul de vaccinare însoțit de nepot. Acesta l-a adus cu mașina și l-a ajutat să se înregistreze. Bătrânul i-a spus medicului din centrul de vaccinare că nu are boli cronice și nici nu este alergic la ceva anume.

La cei 105 ani ai săi, Iosif Rusu este cea mai vârstnică persoană din Gherla.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Alexandru Negruță, un veteran de război în vârstă de 99 de ani, s-a vaccinat în marţi dimineață la Circul Metropolitan