Antena Meniu Search
x

A fost găsită Andreea Clara, fata de 14 ani dată dispărută de mama ei şi căutată de poliţişti în toată ţara

Andreea Clara Chiru, fata de 14 ani dată dispărută de mama ei vineri dimineaţă, 27 septembrie, în Bacău, a fost găsită de polițiști, după mai multe zile căutări.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.10.2019, 10:15

Andreea Clara Chiru, fata dispărută din Buciumi, Bacău, a fost găsită
A fost găsită Andreea Clara, fata de 14 ani dată dispărută de mama ei şi căutată de poliţişti în toată ţara - Arhivă familie

Andreea Clara Chiru, fata de 14 ani dată dispărută de mama ei vineri dimineaţă, 27 septembrie, în Bacău, a fost găsită de polițiști, după mai multe zile căutări.

Duminică, Monalisa Gliga, o femeie din localitatea Buciumi, judeţul Bacău, ne-a contactat cerându-ne ajutorul pentru mediatizarea cazului fiicei sale, care dispăruse de acasă cu două zile în urmă şi pe care o căuta cu disperare.

Femeia ne-a spus că fata ei, Andreea Clara Chiru, a plecat de acasă vineri dimineaţă şi de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ea. 

Cu o seară în urmă, cele două ar fi avut un schimb de replici, după ce adolescenta de 14 ani, elevă în clasa a VIII-a la şcoala din Buciumi, ar fi postat pe Instagram o fotografie pe care mama ei nu a considerat-o ca fiind tocmai decentă.

"I-am reproşat în legătură cu acea poză şi i-am luat telefonul, iar dimineaţă nu am mai găsit-o. A luat şi telefonul de pe noptiera noastră. Când soţul a intrat în camera fetei, la 5 dimineaţă, a spus că a dispărut. Iniţial, am crezut că este o glumă proastă.

Ea nu a mai făcut aşa ceva, nu a mai plecat niciodată de acasă. A plecat din casă joi noapte, spre vineri, când dormeam", ne-a spus, în urmă cu două zile, Monalisa Gliga.

Fata fusese văzută ultima dată în autogara din Oneşti

Potrivit Monalisei Gliga, telefonul fetei fusese închis de vineri, de la ora 14.00. Până la acea oră, atât ea, cât şi soţul ei au sunat-o pe Andreea pe mobil, însă fata nu a răspuns. 

"Am vorbit cu toată lumea, cu prieteni de-ai ei, nimeni nu ştie nimic. A fost văzută în Piaţa de sud Bacău, vineri seară, la ora 8 şi jumătate seara.

Noi am primit o informaţie cum că ar fi plecat din Oneşti în autogară. Acolo, soţul împreună cu poliţia au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere. Fata era singură, neînsoţită de nimeni, adică nu ar fi răpită", ne-a mai spus femeia.

Andreea Clara Chiru a fost găsită în oraşul Bacău

Monalisa Gliga a declarat că plângerea la poliţie a făcut-o vineri dimineaţă.

Contactaţi de Observator.TV, reprezentanţii IPJ Bacău au transmis că poliţiştii o caută pe minoră, desfăşurând "activităţi pentru depistarea şi localizarea ei".

Din fericire, acest caz are un final fericit. 

După câteva zile de căutări, oamenii legii au reuşit să o găsească pe Andreea. Puştoaica din Buciumi a fost depistată de poliţişti pe raza municipiuui Bacău.

Din primele verificări, fata de 14 ani nu ar fi fost victima vreunei infracţiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » A fost găsită Andreea Clara, fata de 14 ani dată dispărută de mama ei şi căutată de poliţişti în toată ţara