Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Andreea Simona este de negăsit de două zile. Fata a dispărut din Arad şi este căutată de poliţie şi familie

O fată de 17 ani din Arad a fost dată dispărută şi este căutată cu disperare de părinţi şi Poliţie. Andreea Simona Crişovan este de negăsit de două zile.

de Veronica Micu

la 27.09.2019 , 12:40

Andreea Simona Crişovan a dispărut din Arad Andreea Simona Crişovan este de negăsit de două zile. Fata a dispărut din Arad şi este căutată de poliţie şi familie - Politia Romana

O fată de 17 ani din Arad a fost dată dispărută şi este căutată cu disperare de părinţi şi Poliţie. Andreea Simona Crişovan este de negăsit de două zile.

Poliţiştii din Arad cer ajutorul oamenilor pentru găsirea unei minore care, la data de 25 septembrie 2019, în jurul orei 22.00, a plecat de la domiciliul său de pe strada Simfoniei din municipiu și de atunci nu se știe nimic despre ea.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tinerei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Articolul continuă după reclamă

Andreea Simona Crişovan a dispărut de două zile

Andreea Simona Crişovan are următoarele semnalmente:

- 1,60 m., 55 de kg., păr (vopsit) blond/castaniu, până la nivelul umerilor și ochi verzi. 

La momentul dispariției purta pantaloni jeans albaștri cu dungă laterală, pantofi sport negri cu talpă albă, o geacă de culoare roz.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Andreea Simona este de negăsit de două zile. Fata a dispărut din Arad şi este căutată de poliţie şi familie