Antena Meniu Search
x

Ani grei de închisoare pentru bărbatul din Galaţi care şi-a UCIS cu SĂLBĂTICIE bebeluşul care plângea

Un bărbat din Galaţi a fost condamnat la ani grei de închisoare după ce şi-a ucis cu sălbăticie bebeluşul de numai două luni pentru că plângea.

Un bărbat din Galaţi a fost condamnat la ani grei de închisoare după ce şi-a ucis cu sălbăticie bebeluşul de numai două luni pentru că plângea.

Paul Constantin Pohrib, în vârstă de 33 de ani, a intrat în atenţia autorităţilor în ianuarie 2016 după ce medicii Spitalului 'Marie Curie' din Bucureşti au sesizat Poliţia cu privire la faptul că fiul bărbatului a murit din cauza unor lovituri foarte grave la cap.

Tragedia a avut loc în noaptea de 24 spre 25 decembrie 2015, când mama bebeluşului, Claudia Pohrib, a alăptat copilul şi apoi l-a culcat lângă tatăl său, Paul Constantin Pohrib, în sufrageria apartamentului din Galaţi.

După câteva ore, tatăl copilului l-a lovit pe micuţ de mai multe ori în zona capului, deranjat că acesta plângea. Pentru că bebeluşul începuse să ţipe, bărbatul şi-a chemat soţia, care a chemat ambulanţa, iar medicii de la Spitalul de Urgenţă din Galaţi au constatat încă de la prima examinare că ceea ce le spuneau părinţii în legătură cu cele întâmplate nu corespundea sub nicio formă cu multitudinea şi gravitatea leziunilor, notează adevarul.ro.

Pe acelaşi subiect

Micuţul avea hematom parietal drept, echimoză parietală stânga, fractură parietală dreapta şi hemoragie subrahidiană. Din cauza leziunilor grave, s-a decis transferarea copilulului pe 26 decembrie 2015 la Spitalul de Neurochirurgie Bagdasar Arseni din Bucureşti, iar medicii de acolo au constatat un alt lucru şocant: leziunile bebeluşului se întindeau pe două treimi din creier, zona fiind practic lipsită de sânge, astfel că şansele de supravieţuire ale copilulului erau nule.

Pe 7 ianuarie 2016, copilul a murit.

Paul Pohrib, angajat ca inginer al Combinatului Siderurgic din Galaţi, a fost condamnat la 17 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Ani grei de închisoare pentru bărbatul din Galaţi care şi-a UCIS cu SĂLBĂTICIE bebeluşul care plângea