Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. La 33 de ani, Alexandru s-a aruncat în faţa maşinii conduse de Monica Odagiu. Ce arată rezultatul necropsiei

Accidentul în care a fost implicată actriţa Monica Odagiu a fost filmat de camerele de supraveghere. Imaginile arată momentul în care bărbatul se aruncă inexplicabil în faţa maşinii. Poliţiştii iau în calcul ca acestuia să i se fi făcut rău şi chiar varianta sinuciderii. Rezultatele necropsiei arată că tânărul nu avea nicio şansă de supravieţuire. A murit pe loc, strivit de maşină. Vă avertizez, urmează informaţii şi imagini care vă pot afecta emoţional! 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 11.04.2023, 10:19

Vezi și

Momentul tragediei a fost surprins de camerele de supraveghere. Pe imagini, se vede cum bărbatul de 33 de ani stă pe banca din staţia de autobuz. La un moment dat se ridică, se apleacă şi face câţiva paşi. Urmează câteva mişcări neobişnuite, apoi, inexplicabil, o ia înspre şosea şi se prăbuşeşte. Maşina condusă de Monica Odagiu încearcă să evite impactul. În zadar.

Potrivit primelor informaţii, actriţa venea dinspre Calea Victoriei pe strada Ştirbey Vodă. În momentul în care a ajuns în dreptul staţiei de autobuz Luterană, bărbatul i-ar fi apărut pur şi simplu în faţă. Şoferiţa schiţează o manevră pentru a-l feri, dar e prea târziu. Nu pare să aibă viteză mare, însă expertiza va arăta exact unde s-a oprit acul kilometrajului.

Monica Odagiu: S-a aruncat în faţa maşinii. A aşteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac şi s-a aruncat în faţa mea. 

Poliţiştii iau în calcul mai multe ipoteze

Pe acelaşi subiect

Cristina Filip, reporter Observator: Primele echipaje de salvare au venit la doar câteva minute după accident. Din nefericire bărbatul nu a putut fi salvat. A fost strivit, la propriu, de roţile maşinii, iar rănile erau incompatibile cu viaţa.

Alexandru, tânărul de 33 de ani, a murit pe loc, spun legiştii. În maşina condusă de Monica Odagiu mai erau sora ei, Ana, şi iubitul acesteia.

Vizibil în stare de şoc, actriţa a refăcut împreună cu poliţiştii filmul evenimentelor. A fost testată cu aparatele alcooltest şi drugtest iar rezultatele au fost negative. Poliţiştii iau în calcul mai multe ipoteze. Una dintre ele ar fi că tânărului i s-ar fi făcut rău. O altă explicaţie ar fi cea a sinuciderii.

Actriţa a revenit, astăzi, cu un mesaj pe reţelele de socializare.

"Am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul", a fost mesajul postat de actriță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. La 33 de ani, Alexandru s-a aruncat în faţa maşinii conduse de Monica Odagiu. Ce arată rezultatul necropsiei