Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru prinderea tânărului care şi-ar fi ucis iubita de 17 ani, la Şotrile (Video)

Poliţia din Prahova cere ajutorul populaţiei pentru prinderea lui Marin Laurenţiu, suspectat că şi-a ucis iubita adolescentă. Fata de 17 ani a fost găsită moartă, sâmbătă dimineaţă, în casa tânărului de 21 de ani.

de Veronica Micu

la 29.09.2019 , 13:05

Poliţia din Prahova cere ajutorul populaţiei pentru prinderea lui Marin Laurenţiu, suspectat că şi-a ucis iubita adolescentă. Fata de 17 ani a fost găsită moartă, sâmbătă dimineaţă, în casa tânărului de 21 de ani.

Marin Laurenţiu este căutat de poliţie şi dat în consemn la frontieră, fiind principalul suspect în cazul crimei de la Şotrile, judeţul Prahova.

Poliţa a emis un comunicat prin care cere sprijinul oamenilor pentru găsirea tânărului.

Articolul continuă după reclamă
Marin Laurenţiu este căutat de poliţie

"Facem apel la toți cetățenii care au date sau l-au văzut.

Față de numitul Marin Laurențiu, în vârstă de 21 de ani din Șotriile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracțiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana căutată, sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie", a transmis IPJ Prahova.

Semnalmente suspect: înălțime 1,70-1,75 m, par negru, constituție atletică, ochi căprui, îmbrăcat cu pulover multicolor cu nasturi/fermoar, tricou albastru, pantaloni 3/4 gri închis, adidași de culoare albă.

Adolescentă ucisă cu toporul la Şotrile, suspectul este chiar iubitul fetei

O tânără de 17 ani din comuna Şotrile a fost ucisă vineri noapte, iar principalul suspect al crimei este chiar iubitul ei, un tânăr de 21 de ani.

Marin Larenţiu a fugit, nefiind încă prins de poliţie. El a mai atacat-o în trecut pe fată, în luna mai a acestui an, însă autoritățile l-au lăsat atunci în libertate.

Cei doi au împreună un copil în vârstă de 3 ani.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru prinderea tânărului care şi-ar fi ucis iubita de 17 ani, la Şotrile (Video)