Antena Meniu Search
x

Teledonul "Români Împreună", maraton de apeluri. Vedetele familiei Intact au vorbit ore în şir la telefon cu toţi donatorii

Sute de mii de oameni au răspuns iniţiativei noastre de a strânge fonduri pentru medici. Iar asta s-a văzut în numărul uriaş de apeluri primite de la dumneavoastră. Vedetele familiei Intact au vorbit ore în şir la telefon cu toţi donatorii.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 31.03.2020, 00:46

Vezi și
  • 128.131 de apeluri s-au înregistrat la Teledonul "Români Împreună", organizat de Antena Group
  • Liviu Vârciu a răspuns la cele mai multe apeluri

Sute de mii de oameni au răspuns iniţiativei noastre de a strânge fonduri pentru medici. Iar asta s-a văzut în numărul uriaş de apeluri primite de la dumneavoastră. Vedetele familiei Intact au vorbit ore în şir la telefon cu toţi donatorii, le-au ascultat poveştile şi le-au mulţumit în numele tuturor pentru mărinimia de care au dat dovadă. Ca să înţelegeţi ce a însemnat ziua de duminică pentru cei implicaţi în Teledonul Români Împreună, colega mea, Francesca Simionescu, vă arată acum la câte apeluri au răspuns vedetele noastre.

Ziua de duminică, una dintre cele mai importante pentru trustul Intact, a fost un maraton de apeluri, poveşti şi emoţii. 

Am primit 128.131 de apeluri la numărul pus la dispoziţie pentru dumneavoastră. În cele cinci ore, 40 de vedete au vorbit cu 6.227 de persoane. Au petrecut la telefon, în medie, un minut şi 40 de secunde cu fiecare. 

Am adunat timpul efectiv al apelurilor şi am ajuns la un total de 173 de ore, șapte minute şi 53 de secunde. A durat mai puţin de nouă secunde de la apelarea numărului până când o vedetă a zis "ALO". 

De ce aceste cifre arată magnitudinea desfăşurării de forţe? Ei bine, pentru că în mod normal, pentru 130.000 de apeluri ar fi fost nevoie de 2.000 de canale şi 1.000 de operatori, dacă ne referim la operatorii de call center. Noi am avut 40. Iar dintre ei, vreau să îi vedem pe cei care au răspuns la cele mai multe apeluri. Iată-i. 

Liviu Vârciu a răspuns la 255 de apeluri în patru ore, 48 de minute şi cinci secunde. Denis Hanganu a răspuns la 236 de apeluri în cinci ore şi jumătate. Florentina Fântânaru a vorbit cu 233 de oameni, Ramona Olaru cu 219, iar chef Cătălin Scărlătescu, în cele cinci ore, a răspuns la 204 apeluri. 

În schimb, Cristina Ciobănaşu a câştigat titlul de cel mai povestitor operator. A vorbit, în medie, câte două minute şi 11 secunde cu fiecare dintre cei 156 de oameni ale căror apeluri au fost direcţionate către ea. Aşa au arătat cele cinci ore pentru toţi oamenii care s-au implicat în acest teledon. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

IPS Teodosie vrea post nou, de trei zile, într-un moment important pentru el. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Teledonul "Români Împreună", maraton de apeluri. Vedetele familiei Intact au vorbit ore în şir la telefon cu toţi donatorii