Antena Meniu Search
x

Arest la domiciliu pentru şoferiţa fără permis care a ucis-o pe Anastasia. Fetiţa de 4 ani, izbită mortal de maşină în faţa casei

La doar patru ani, Anastasia şi-a găsit sfârşitul zdrobită sub roţile unei maşini conduse de o tânără fără permis auto. Copila a murit chiar în faţa casei din satul Sticlăria, judeţul Iași, în timp ce se juca pe uliţă alături de alţi copii din vecini. Şoferiţa în vârstă de 28 de ani a încercat să se scuze în faţa poliţiştilor, pe motiv că se grăbea să ajungă la o rudă care îşi luase zilele. A mai declarat că, deşi nu avea carnet de conducere, făcuse cursuri auto în Suedia. Judecătorul din Hârlău a decis vineri ca acesta să fie plasată în arest la domiciliu, respingând propunerea de arest preventiv pentru 30 de zile. 

de Redactia Observator

la 03.06.2022, 17:38

Anastasia a murit, la doar 4 ani, izbită mortal de maşină în faţa casei
Anastasia a murit, la doar 4 ani, izbită mortal de maşină în faţa casei - Observator

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hârlău a decis ca tânăra care a accidentat mortal o fetiţă în vârstă de 4 ani să fie arestată la domiciliu. Măsura a fost luată după ce procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, judeţul Iaşi, la data de 3 iunie, au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hârlău luarea măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 zile faţă de tânăra în vârstă de 28 de ani. Ea a produs un accident mortal atunci când se afla la volanul unei maşini, deşi nu avea permis de conducere.

Tânăra şoferiţă care a ucis-o pe Anastasia, în arest la domiciliu

"Din probatoriul administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că în ziua de 1 iunie, ora 18:00, inculpata a condus fără a deţine permis de conducere un autoturism, pe DS 516 din comuna Scobinţi, judeţul Iaşi, acroşând o minoră în vârstă de 4 ani, aflată pe carosabil. La ora 19:52, a fost declarat decesul minorei. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hârlău a respins propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatei, luând măsura arestului la domiciliu faţă de inculpata C.M", informează, printr-un comunicat de presă citat de Agerpres, prim-procurorul Alexandra Teona Sava, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Arest la domiciliu pentru şoferiţa fără permis care a ucis-o pe Anastasia. Fetiţa de 4 ani, izbită mortal de maşină în faţa casei