Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O asistentă din Iași se zbate între viață și moarte după ce a fost spulberată pe trecerea de pietoni

O asistentă din Iași a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce a fost spulberată chiar pe trecerea de pietoni de o mașină condusă de un șofer în vârstă de 80 de ani.

de Redactia Observator

la 10.11.2018 , 11:03

Asistentă din Iași, grav rănită într-un accident produs de un șofer de 80 de ani O asistentă din Iași se zbate între viață și moarte după ce a fost spulberată pe trecerea de pietoni - Arhivă

O asistentă din Iași a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce a fost spulberată chiar pe trecerea de pietoni de o mașină condusă de un șofer în vârstă de 80 de ani.

Totul s-a întâmplat joi seara, în zona Bucium din Iași, acolo unde asistenta în vârstă de 42 de ani încerca să traverseze o stradă, împreună cu soțul, pe o trecere de pietoni.

La un moment dat, un autoturism marca Dacia Logan MCV a spulberat-o pe femeie, în timp soțul ei a scăpat cu răni ușoare.

Articolul continuă după reclamă

La volanul mașinii se afla un bătrân în vârstă de 80 de ani care a declarat că nu i-a văzut pe pietoni.

Pe acelaşi subiect

În urma impactului, femeia a fost aruncată câțiva metri pe șosea și a suferit răni foarte grave.

Ea a fost transportată la spital în stare critică, în comă, și cu șanse minime de supraviețuire, notează bzi.ro.

"Pacienta care a fost transportata la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi este in continuare in stare grava. Aceasta este internata la spital, fiind victima unui accident rutier, in care a fost implicata in calitate de pieton. Aceasta a fost transportata la spital in stare foarte grava, cu sanse minime de supravietuire. Pacienta este in coma si a fost supusa unei interventii chirurgicale. Din pacate, cu toate acestea, prognosticul este in continuare rezervat. In urma accidentului in care a fost implicata, pacienta a suferit traumatism cranio-cerebral grav, traumatism la nivelul bazinului si traumatism la nivelul abdomenului", a declarat dr. Lucian Eva, manager al Spitalului "Prof. Dr. Nicolae Oblu" din Iasi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » O asistentă din Iași se zbate între viață și moarte după ce a fost spulberată pe trecerea de pietoni