Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Atracția de la noi din țară care a adunat zeci de turiști, chiar și de peste hotare. "Am văzut doar în poze. E mult mai frumos în realitate"

Spectacol multiclolor învăluit în parfumul delicat şi mireasma îmbietoare a milioanelor de flori. În Piaţa Unirii din Oradea mai multe care alegorice împodobite au transformat oraşul într-o poveste cu zâne. Parada florilor, eveniment cu tradiţie, este dedicată primului rege al Ungariei, Sfântul Stefan.

de Redactia Observator

la 22.08.2024 , 07:43

Atracția de la noi din țară care a adunat zeci de turiști, chiar și de peste hotare
Atracția de la noi din țară care a adunat zeci de turiști, chiar și de peste hotare

În centrul Oradei florile au fost celebrate cu mare fast printr-o paradă inedită. Zeci de turişti din toată ţara, dar şi de peste hotare au venit pentru a admira operele de artă create cu migală şi transportate cu grijă tocmai de pe melagurile Ungariei.

Evenimentul a adunat zeci de turiști

"Extrem de multă muncă. Ne uităm şi nu putem decât să le admirăm, să fim recunoscători că le putem vedea atât de aproape",

Articolul continuă după reclamă

"Deci am văzut doar în poze deci am zis că e momentul să vin. Este mult mai frumos în realitate", spun turiștii.

Pe acelaşi subiect

Cei mai încântaţi au fost, desigur, copiii. Însă cea mai impresionantă piesă din paradă, împodobită cu peste 100 de mii de flori, a fost reprezentarea coroanei şi sceptrului regelui ungar Ştefan I.

Atmosfera plin de magie a fost întreţinută şi de dansul superbelor majorete. Turiştii nu au ratat nici ocazia de a captura poza perfectă pe care să o poată posta pe reţelel de socializare.

Cele patru creaţii multicolore vor putea fi adirate în mai multe localități din judetul Bihor înainte de se întoarce în Ungaria. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Atracția de la noi din țară care a adunat zeci de turiști, chiar și de peste hotare. "Am văzut doar în poze. E mult mai frumos în realitate"