Antena Meniu Search
x

Video "Atunci a început carnajul!". Mărturia terifiantă a unei tinere care își făcea analizele, în momentul izbucnirii incendiului

O tânără care se afla în Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, în momentul în care a izbucnit incendiul la secția de Terapie Intensivă, a povestit pentru Observator momentele teribile de dinainte tragediei.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.10.2021, 14:19

Vezi și

Fata a declarat că mama iubitului ei se afla pe secția Covid, la Terapie Intensivă, iar ea venise să-și facă testul de anticorpi, după ce fusese infectată cu coronavirus. 

"Mama iubitului mei era pe Covid, pe secția de Terapie Intensivă. Eu am venit să îmi fac anticorpii, doar ce am trecut prin boală și, deodată, a început toată lumea să se agite cum că ceva a luat foc..de la oxigen și, de atunci a început carnajul. Din câte am înțeles, au reușit să scoată majoritatea bolnavilor. Sper să fie bine", a mărturisit tânăra.

9 morți după incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

Pe acelaşi subiect

Reamintim că şapte oameni au murit, vineri dimineață, în incendiul din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, după ce secția ATI cu pacienți COVID a luat foc (iniţial, autorităţile au anunţat nouă victime; bilanţul a fost rectificat ulterior).

113 pacienți erau internați în spital, din care 10 în Terapie Intensivă.

Toți pacienții vor fi transferați la Spitalul Județean de Urgență Constanța, la Spitalul de Pneumoftiziologie și un spital mobil ISU. La solicitarea ministrului interimar al Sănătății, au fost activate de către DSP Constanța și unitățile sanitare din Medgidia și Mangalia, în caz de nevoie.

Un dosar penal a fost deschis pentru ucidere din culpă. O echipă de cercetare se află la faţa locului, investigaţia fiind coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Incendiul a fost lichidat la ora 10:55.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Atunci a început carnajul!". Mărturia terifiantă a unei tinere care își făcea analizele, în momentul izbucnirii incendiului