Antena Meniu Search
x

Eroii în blugi ai copiilor cu boli grave! Simona Halep, Hagi, dar şi staruri din filme şi-au donat hainele pentru micuţi

Zeci de celebrităţi au donat câte o pereche de jeanşi. Hainele vor fi licitate, iar banii vor ajunge la micuţii cu boli genetice grave.

Vezi și

Zeci de artişti, diplomaţi, jurnalişti, dar şi celebrităţi de tot felul au donat câte o pereche de jeanşi. Hainele vor fi mai apoi licitate, iar toţi banii vor ajunge în centrele care au grijă de micuţii cu boli genetice grave şi cu probleme neurologice severe. Pe lista donatorilor apar nume cu totul neaşteptate, cum ar fi cele ale lui Roberto Benigni sau al actriţei Jacqueline Bisset.

Jeanşii din imagini au fost purtaţi de oameni cunoscuţi. Iubiţi şi respectaţi pentru ceea ce fac. Dar ei vor să facă mai mult de atât. Vor să ajute. Căci, pentru copiii bolnavi, hainele lor reprezintă acum o nouă şansă la viaţă. 

Alesia Tofan are doar 10 ani, dar pare deja un om mare atunci când vine vorba să-i ajute pe alţii. 

Mi s-a părut o cauză nobilă. A ajuta nişte copii pentru încă o zi de viaţă, ceea ce am spus că da, din prima, nici n-am stat să mă gândesc, mărturiseşte micuţa.

Aşa că a ales să devină ambasadorul campaniei "jeans for dreams". 

Alesia Tofan, 

Am văzut că sunt nişte copii atât de fericiţi şi care trec foarte uşor peste problemele lor destul de mari. 

Iar ei i s-au alăturat şi alţii. Şi-au scos din garderobă câte o pereche de blugi şi au donat-o. 

Daniel Osmanovici, prezentator Observator:

Îmi plac copiii, îmi place să mă implic în tot ceea ce înseamnă chestiuni umanitare şi îmi place să aduc oamenilor la cunoştinţă cât de important este ca lucrurile astea să nu rămână neobservate, să nu fie date la o parte. Şi atunci, dacă pot să fac ceva, o fac. 

Jeanşii vor fi licitaţi. Iar banii vor ajunge la centrele de îngrijire pentru copiii cu probleme neurologice grave. 

Alina Novac, ambasador al campaniei 'Jeans for dreams':

Să invităm toţi oamenii să rupem bariere, să schimbăm mentalităţi şi să venim în sprijinul lor. 

Printre cei care au donat jeanşi se numără Simona Halep, Ivan Patzaichin, Maia Morgenstern, Gheorghe Hagi sau Neagu Djuvara. Dar nu doar românii ajută. La licitaţie vor fi şi blugi care i-au aparţinut lui Roberto Benigni, Jacqueline Bisset sau Nana Falemi. Iar organizatorii speră că vor primi un răspuns chiar şi de la soţii Obama. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Eroii în blugi ai copiilor cu boli grave! Simona Halep, Hagi, dar şi staruri din filme şi-au donat hainele pentru micuţi