Antena Meniu Search
x

Scene de groază pe Şoseaua Pipera din Capitală. Şofer blocat la volan, într-o maşină în flăcări. Viteza i-ar fi adus sfârşitul

Vezi și

Un şofer a ars de viu în maşină după ce a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a izbit de un parapet, apoi a luat foc. Martorii au încercat să stingă focul, însă flăcările şi bubuiturile erau foarte periculoase.

Când au văzut maşina mistuită de flăcări imense, martorii au oprit şi au încercat să-l salveze pe şoferul blocat în infern. 

Din păcate, oamenii n-au putut face nimic pentru bărbatul blocat la volan. Exploziile şi flăcările care s-au înteţit foarte repede şi nu i-au lăsat să se apropie. 

Martorii spun că, din cauza vitezei, maşina s-a izbit de parapetul dintre sensuri, iar autoturismul a fost aruncat la câţiva metri distanţă, apoi a explodat.

insp. principal Sorin Popa, Biroul Accidente Ilfov:

Din motive pe care nu le cunoaştem până în acest moment şi urmează a fi elucidate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă intrând în coleziune cu o pasarelă pietonală. 

Din păcate, salvatorii n-au mai avut ce să facă pentru bărbatul de la volan.

Poliţistii au deschis o anchetă în acest caz. Necropsia va stabili dacă şoferul a pierdut controlul maşinii pentru că băuse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Scene de groază pe Şoseaua Pipera din Capitală. Şofer blocat la volan, într-o maşină în flăcări. Viteza i-ar fi adus sfârşitul