Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Autorităţile române vor Bugatti-ul fraţilor Tate, aflat în Dubai. Britanicii se laudă cu mesaje de la Steven Seagal

Vlad Obu, varianta românească a fraţilor Tate, a ajuns din nou la DIICOT pentru percheziţia informatică. Obu este un martor cheie în dosar, apropiat al milionarilor. Din arest, Andrew Tate se laudă că a primit încurajări de la Steven Seagal. Între timp, ancheta se extinde în alte patru ţări. 

de Bianca Iacob

la 09.02.2023 , 20:03

Mândru şi încrezător. Aşa a revenit în faţa procurorilor antimafia Vlad Obu - apropiat al fraţilor Tate. La ieşirea din sediul DIICOT, cel care a imitat la virgulă stilul de viaţă al celor doi britanici a fost vorbăreţ. "Nu eram asociat, pur şi simplu eram perceput ca apropiat de opinia publică, apărând în multe poze împreună, videoclipuri, cluburi", a spus Obu.

Obu este patron de videochat şi luptător de arte marţiale. La fel ca idolii lui, îşi câştiga banii de pe urma femeilor pe care le-a pus să se tatueze cu numele lui. Faima de băiat rău şi-a câştigat-o în urmă cu un an, când a aruncat cu scaune în trecători dintr-un hotel din Mamaia şi după ce un filmuleţ în care îndemna mai multe femei să-şi omoare copiii a devenit viral. 

Steven Seagal i-ar fi trimis lui Tate un mesaj de încurajare

Vezi și

Între timp, la arestul capitalei, a fost zi de vizită pentru fraţii Tate. Doar că nu i-ar fi vizitat nimeni. Din spatele gratiilor, Andrew Tate se laudă că e susţinut de vedete internaţionale: actorul Steven Seagal i-ar fi trimis un mesaj de încurajare. Ancheta în cazul celor doi milionari continuă şi ar fi fost extinsă şi în alte ţări.

În alte patru state caută anchetatorii legături - SUA, Marea Britanie şi Irlanda şi Emiratele Arabe Unite. De exemplu, în Dubai, ANABI ar fi trimis o solicitare autorităţilor de acolo să indisponibilizeze şi să trimită în România un Bugatti în valoare de peste 5 milioane de euro - maşina preferată a celor doi fraţi. 

"Ce să vă spun eu despre Bugatti? Eu sunt reprezentant ANABI? Nu vreau să comentez măsurile luate de autorităţile române", a spus avocatul Eugen Vidineac.

Bianca Iacob Like

Singurul lucru pe care ştiu bine să îl fac e meseria asta de jurnalist! Într-o lume destinată si dedicată oarecum bărbaților, am ajuns să fiu reporter în două războaie. De fapt, sunt mai multe, vreo 4.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Autorităţile române vor Bugatti-ul fraţilor Tate, aflat în Dubai. Britanicii se laudă cu mesaje de la Steven Seagal