Antena Meniu Search
x

Video Autorităţile române vor Bugatti-ul fraţilor Tate, aflat în Dubai. Britanicii se laudă cu mesaje de la Steven Seagal

Vlad Obu, varianta românească a fraţilor Tate, a ajuns din nou la DIICOT pentru percheziţia informatică. Obu este un martor cheie în dosar, apropiat al milionarilor. Din arest, Andrew Tate se laudă că a primit încurajări de la Steven Seagal. Între timp, ancheta se extinde în alte patru ţări. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 09.02.2023, 20:03

Vezi și

Mândru şi încrezător. Aşa a revenit în faţa procurorilor antimafia Vlad Obu - apropiat al fraţilor Tate. La ieşirea din sediul DIICOT, cel care a imitat la virgulă stilul de viaţă al celor doi britanici a fost vorbăreţ. "Nu eram asociat, pur şi simplu eram perceput ca apropiat de opinia publică, apărând în multe poze împreună, videoclipuri, cluburi", a spus Obu.

Obu este patron de videochat şi luptător de arte marţiale. La fel ca idolii lui, îşi câştiga banii de pe urma femeilor pe care le-a pus să se tatueze cu numele lui. Faima de băiat rău şi-a câştigat-o în urmă cu un an, când a aruncat cu scaune în trecători dintr-un hotel din Mamaia şi după ce un filmuleţ în care îndemna mai multe femei să-şi omoare copiii a devenit viral. 

Steven Seagal i-ar fi trimis lui Tate un mesaj de încurajare

Între timp, la arestul capitalei, a fost zi de vizită pentru fraţii Tate. Doar că nu i-ar fi vizitat nimeni. Din spatele gratiilor, Andrew Tate se laudă că e susţinut de vedete internaţionale: actorul Steven Seagal i-ar fi trimis un mesaj de încurajare. Ancheta în cazul celor doi milionari continuă şi ar fi fost extinsă şi în alte ţări.

În alte patru state caută anchetatorii legături - SUA, Marea Britanie şi Irlanda şi Emiratele Arabe Unite. De exemplu, în Dubai, ANABI ar fi trimis o solicitare autorităţilor de acolo să indisponibilizeze şi să trimită în România un Bugatti în valoare de peste 5 milioane de euro - maşina preferată a celor doi fraţi. 

"Ce să vă spun eu despre Bugatti? Eu sunt reprezentant ANABI? Nu vreau să comentez măsurile luate de autorităţile române", a spus avocatul Eugen Vidineac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Autorităţile române vor Bugatti-ul fraţilor Tate, aflat în Dubai. Britanicii se laudă cu mesaje de la Steven Seagal