Antena Meniu Search
x

Un avion Ryanair care a decolat de la București către Dublin s-a întors pe Otopeni. Pilotul ar fi lovit pista cu coada aeronavei, la decolare

Un avion Boeing 737 al companiei Ryanair care a decolat în această seară de la București cu destinația Dublin s-a întors pe Otopeni, din cauza unei probleme.

Un avion Boeing 737 al companiei Ryanair care a decolat în această seară de la București cu destinația Dublin s-a întors pe Otopeni, după o oră, din cauza unui incident petrecut la decolare.

Potrivit primelor informații, în timpul decolării, coada avionului ar fi lovit pista, însă piloții și-au dat seama în timpul zborului spre Dublin și au decis să se întoarcă pe aeroportul Otopeni.

Purtătoarea de cuvânt a aeroportului, Ana State, a declarat că piloţii au cerut să se întoarcă de urgenţă.

Pe acelaşi subiect

Avionul, cu 173 de pasageri la bord, a decolat la ora 21.55 de pe Aeroportul internațional Otopeni și a aterizat, după aproximativ o oră, tot la București.

Pompierii aeroportului au fost mobilizați la aterizare, pentru a preveni alte incidente.

Aeronava a aterizat în siguranță, după ce a survolat de mai multe ori zona, pentru a pierde combustibil.

Ana State a declarat, la Antena 3, că lucrătorii aeroportului au verificat pista de la care a decolat aparatul şi nu au găsit urmele vreunui incident. E a precizat că verificările vor fi reluate sâmbătă dimineaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un avion Ryanair care a decolat de la București către Dublin s-a întors pe Otopeni. Pilotul ar fi lovit pista cu coada aeronavei, la decolare