Antena Meniu Search
x

O tânără de 32 de ani din Bacău a fost găsită fără viaţă, în maşina iubitului său

Crimă pasională în Bacău. O tânără de 32 de ani a fost găsită fără viaţă în maşina iubitului său. Cei doi s-au certat, el a început să o lovească şi, într-un final, a înjunghiat-o, cred anchetatorii.

de Redactia Observator

la 22.01.2020, 10:15

Vezi și

Crimă pasională în Bacău. O tânără de 32 de ani a fost găsită fără viaţă în maşina iubitului său. Cei doi s-au certat, el a început să o lovească şi, într-un final, a înjunghiat-o, cred anchetatorii.

Chiar bărbatul a anunţat Poliţia că şi-a ucis prietena. A sunat şi a ameninţat că-şi va pune capăt vieţii. Poliţişti, jandarmi, pompieri şi scafandri l-au căutat ore bune prin împrejurimi, fără rezultat. Nu a fost găsit până la această oră.

Alerta s-a dat după-amiază, când un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că şi-a omorât iubita. Se afla în zona Canalului Bistriţa. Mai mult, le-a spus poliţiştilor că vrea să-şi ia viaţa şi că se aruncă de pe un pod.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ajunşi la faţa locului, politiştii au găsit maşina bărbatului, parcată pe o stradă din apropierea podului. Înăuntru, pe bancheta din spate, se afla trupul neînsufleţit al tinerei, acoperit cu o geacă. Avea pe corp nenumărate răni. Anchetatorii cred că individul a bătut-o, mai întâi, după care a înjunghiat-o.

Poliţiştii, jandarmii şi pompierii au început să-l caute pe bărbat prin împrejurimi. La locul crimei au fost trimişi şi scafandrii, dar n-au mai intrat, până la urmă, în apă, deoarece se lăsase întunericul. Între timp, suspectul a fost identificat, iar anchetatorii speră să-l găsească cât mai curând.

Victima are o fetiţă de un an şi jumătate, din altă relaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O tânără de 32 de ani din Bacău a fost găsită fără viaţă, în maşina iubitului său