O tânără de 32 de ani din Bacău a fost găsită fără viaţă, în maşina iubitului său

De Redactia Observator.
Publicat: 22.01.2020, 07:32.
Actualizat: 22.01.2020, 10:15

Crimă pasională în Bacău. O tânără de 32 de ani a fost găsită fără viaţă în maşina iubitului său. Cei doi s-au certat, el a început să o lovească şi, într-un final, a înjunghiat-o, cred anchetatorii.

Crimă pasională în Bacău. O tânără de 32 de ani a fost găsită fără viaţă în maşina iubitului său. Cei doi s-au certat, el a început să o lovească şi, într-un final, a înjunghiat-o, cred anchetatorii.

Chiar bărbatul a anunţat Poliţia că şi-a ucis prietena. A sunat şi a ameninţat că-şi va pune capăt vieţii. Poliţişti, jandarmi, pompieri şi scafandri l-au căutat ore bune prin împrejurimi, fără rezultat. Nu a fost găsit până la această oră.

Alerta s-a dat după-amiază, când un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că şi-a omorât iubita. Se afla în zona Canalului Bistriţa. Mai mult, le-a spus poliţiştilor că vrea să-şi ia viaţa şi că se aruncă de pe un pod.

Martor: S-au certat amândoi şi a omorât-o. ŞI ăstălalt care a omorât-o pe ea a dat telefon la 112 şi a zis că s-a aruncat în apă. A fost omorâtă în maşină. Aşa am auzit că a vrut să se despartă de el.

Ajunşi la faţa locului, politiştii au găsit maşina bărbatului, parcată pe o stradă din apropierea podului. Înăuntru, pe bancheta din spate, se afla trupul neînsufleţit al tinerei, acoperit cu o geacă. Avea pe corp nenumărate răni. Anchetatorii cred că individul a bătut-o, mai întâi, după care a înjunghiat-o.

Poliţiştii, jandarmii şi pompierii au început să-l caute pe bărbat prin împrejurimi. La locul crimei au fost trimişi şi scafandrii, dar n-au mai intrat, până la urmă, în apă, deoarece se lăsase întunericul. Între timp, suspectul a fost identificat, iar anchetatorii speră să-l găsească cât mai curând.

Victima are o fetiţă de un an şi jumătate, din altă relaţie.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.