Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 19 ani din Iaşi s-a aruncat de la etajul 5. Autorităţile au deschis dosar pentru moarte suspectă

Un tânăr de 19 ani s-a sinucis la Iaşi, duminică. Băiatul s-a aruncat în gol de la etajul 5 al bliocului în care locuia cu mama sa. 

Un tânăr de 19 ani din Iaşi s-a aruncat de la etajul 5 - Arhivă

Un tânăr de 19 ani s-a sinucis la Iaşi, duminică. Băiatul s-a aruncat în gol de la etajul 5 al bliocului în care locuia cu mama sa. 

Un echipaj SMURD s-a deplasat la locul incidentului, însă, în ciuda eforturilor depuse, medicii nu au putut face nimic decât să constate decesul.

Băiatul locuia cu mama, într-un apartament de pe strada Anastasie Panu. La momentul în care a decis să îşi pună capăt zilelor, se afla singur în casă.

Potrivit primelor informaţii, nu este clar dacă a fost un accident sau e vorba de o sinucidere. Cercetările pentru stabilirea circumstanţelor producerii tragediei sunt încă în desfăşurare.

Mama sa a intrat în stare de şoc la aflarea veştii şi nu a putut fi audiată de poliţişti încă. Surse din achetă au declarat pentru presa locală că nu a fost grăsit vreun bilet de adio în care tânărul să îşi explice gestul.

Poliţiştii ieşeni au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 19 ani din Iaşi s-a aruncat de la etajul 5. Autorităţile au deschis dosar pentru moarte suspectă