Antena Meniu Search
x

Un puști de 14 ani a furat un Renault, a spulberat cu el două tinere pe trecere, apoi s-a înfipt cu mașina în stâlp

Un adolescent de 14 ani, care a furat o mașină, a lovit doi pietoni ce traversau pe culoarea verde a semaforului în Capitală, apoi a intrat într-un alt autoturism și s-a oprit într-un stâlp. Puștiul a fugit apoi de la locul accidentului, fiind prins de polițiști.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.09.2020, 13:28

  • Două femei de 35 și 19 ani, dar și un pasager au fost duși la spital.
  • Tânărul a fost testat cu aparatele alcooltest și Drugtest, rezultatele fiind zero.

Băiatul de 14 ani a furat un Renault Zoe lăsat neasigurată și cu cheia în contact, și-a luat prietenul de 18 ani și, împreună, au plecat să se plimbe prin București.

Potrivit polițiștilor din Capitală, accidentul a avut loc luni seara pe Bulevardul Corneliu Coposu.

„În momentul în care a ajuns la intersecția cu strada Sf. Vineri, a virat la dreapta, accidentând două persoane aflate în traversarea străzii pe marcajul pietonal, la culoarea verde a semaforului electric. În urma impactului, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar, ulterior, ricoșând într-un stâlp de pe trotuar”, au transmis polițiștii.

Cei doi pietoni, două femei de 35 și 19 ani, dar și un pasager au fost duși la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Tânărul a fost testat cu aparatele alcooltest și Drugtest, rezultatele fiind zero.

Oamenii legii precizează că „nu au fost dispuse măsuri privative de libertate, activitățile fiind continuate în vederea stabilirii discernământului conducătorului auto”.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și furt în scop de folosință.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un puști de 14 ani a furat un Renault, a spulberat cu el două tinere pe trecere, apoi s-a înfipt cu mașina în stâlp