Antena Meniu Search
x

Bărbat bătut de agenții de pază ai unei săli de jocuri, după ce a fost dat pe mâna lor chiar de iubita sa (Video)

Iubita l-a dat pe mâna bodyguarzilor bătăuşi şi tot ea a sunat la 112 după ajutor. A dat înapoi când a văzut că bărbatul ia o bătaie soră cu moartea chiar sub ochii ei, după cum arată filmarea obţinută în exclusivitate de Observator. 

De Alex Prunean la 16.09.2020, 20:31
Vezi și
  • Bărbatul bătut a ajuns în stare gravă la spital.
  • Doi dintre agenții de pază ar putea fi reținuți pentru 24 de ore.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19.

În toiul nopţii, un bărbat este snopit în bătaie de patru agenţi de pază în faţa unei săli de jocuri din Dej. Iubita lui îi roagă disperată să se oprească. Tot ea îi chemase în ajutor cu câteva clipe înainte, speriată de bărbatul pus pe ceartă. 

Tânăra: Am avut o mică discuţie noi, la care eu am fost foarte presată că a fost foarte multă lume acolo şi am apăsat butonul de panică ca să vină paza să-l scoată afară. 

Doar că agenţii de pază au trecut direct la fapte. 

Bărbatul bătut: Din senin, fără să zic nimic, fără să îi înjur sau să le adresez injurii, m-au bătut până la inconștiență în mai multe reprize. Mai știu că am ajuns la spital, atât. 

Totul s-a întâmplat pe trotuarul din fața sălii de jocuri. După ce l-au scos afară, cei patru agenți i-au împărțit pumni și picioare fara nicio explicație. Au continuat să îl lovească și după ce bărbatul a rămas lat pe trotuar. 

Când a văzut că bătaia se înteţeşte, femeia a sunat la 112 pentru a-şi salva iubitul din mâinile agenţilor de pază. 

Tânăra: Practic, omul ăsta nu a făcut nimic, n-a făcut nimic, mi-a făcut mie un pic de scandal şi trebuia scos afară. 

Agenţii firmei de pază vor da acum explicaţii în faţa poliţiştilor. 

Beatrice Milonean, IPJ Cluj: Polițiștii s-au sesizat din oficiu, fiind derulate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă.

Poliţiştii vor cere reţinerea pentru 24 de ore a doi dintre cei patru bătăuşi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bărbat bătut de agenții de pază ai unei săli de jocuri, după ce a fost dat pe mâna lor chiar de iubita sa (Video)