Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Gorj a fost ucis în bătaie după ce a depus plângere la Poliție

După ani de zile de certuri cu o familie rivală, un bărbat de 57 de ani din Dolj a fost ucis în plină stradă de oamenii cu care se afla în conflict. Maşina în care se afla împreună cu mai mulţi prieteni a fost oprită în trafic.

de Redactia Observator

la 24.06.2020, 11:55

Vezi și
  • Scenele s-au petrecut pe o stradă din Unirea.
  • Era trecut de ora zece seara.

Omul a fost scos afară şi lovit cu răngi şi un topor. Un alt tânăr care se afla în maşină cu victima este şi el în stare gravă. Cei doi tocmai veneau de la Poliţie unde depuseseră plângere că sunt hărţuiţi.

Scenele de o cruzime greu de imaginat s-au petrecut pe o stradă lăturalnică din Unirea. Era trecut de ora zece seara.

Rudă: Ei se întorceau de la secţia de poliţie, iar aici, când să vină spre casă, le-ar fi pus mai multe maşini în faţă, una în faţa, una în spate şi una din lateral, 3 maşini erau. Au dat cu maşina peste ei, tatăl meu era cu nişte prieteni nu era singur, peste băiatul celălalt a trecut cu maşina peste el, este în stare foarte gravă.

După ce a fost scos cu forţa din maşină şi lovit cu brutalitate în zona capului, omul a fost lăsat să zacă, într-o baltă de sânge. Deşi medicii au făcut eforturi să îl salveze, a murit în drum spre spital.

Moartea bărbatului putea fi evitată, spune printre lacrimi familia. De ani de zile, omul şi băiatul său erau victimele furiei unor indivizi cu care s-ar fi certat la un moment dat.

Rudă: De aproape doi ani. Mă şicanau în trafic, se luau cu maşina după mine, se dădeau jos cu ciumegele 4-5 insi. Am fost, am depus petiţii la Poliţie, nu s-a luat nicio măsură. 

Rudă: Noi mergem înainte. Mergem înainte şi vrem să se facă dreptate.

Agresiunea s-a petrecut în doar câteva minute, iar cei care au auzit ceva, nici nu au avut timp să reacţioneze. În plus, oamenii se tem pentru propria viaţă.

Cosmin Grădinaru, IPJ Dolj: Între 2 grupuri de câte 4 persoane, cu vârste cuvinse între 25 şi 57 de ani, toţi din Unirea, a izbucnit un conflict în care au fost folosite obiecte contodente. În urma altercaţie 2 aut au fost avariate si mai multe persoane au ajuns la spital pt îngrijiri medicale.

Ancheta în acest caz o fac acum criminaliştii, sub coordonarea unui procuror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Gorj a fost ucis în bătaie după ce a depus plângere la Poliție